Rugbyștii de la CS Năvodari, din nou la antrenamente

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Au început pregătirile și formațiile constănțene din Divizia Națională de seniori la rugby

Rugbyștii de la CS Năvodari, din nou la antrenamente

Sport 25 Ianuarie 2018 / 13:48 776 accesări
Jucătorii de la CS Năvodari pun accentul pe factorul fizic la primele antrenamente din 2018

Jucătorii de la CS Năvodari pun accentul pe factorul fizic la primele antrenamente din 2018

Actuala vicecampioană a Diviziei Naționale de seniori la rugby, CS Năvodari, s-a reunit pe 14 ianuarie, la Stadionul „Flacăra”, iar a doua zi a efectuat primul antrenament din 2018. Rugbyștii antrenați de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase efectuează câte patru antrenamente pe săptămână, trei pe teren și unul în sala de forță. „Din păcate, bugetul nu ne permite să facem un cantonament montan, așa că ne vom pregăti doar în Năvodari și pe plajă. Încercăm să stabilim și câteva meciuri de pregătire, iar unul este deja fixat. Pe 22 februarie vom întâlni echipa națională U-20 a României, iar localitatea unde vom juca va fi decisă în funcție de condițiile meteo de atunci”, a precizat Cristian Husea. CS Năvodari va susține primul meci oficial din retur pe 17 martie, în deplasare, cu ultima clasată, CSU „Aurel Vlaicu” Arad.

În privința jucătorilor prezenți la antrenamente, sunt numai vești bune. Toți jucătorii accidentați în toamna anului trecut s-au refăcut și se pregătesc la nivel optim. Este vorba despre Pîrvu, C. Nicolae și M. Burlacu, pentru că altor doi accidentați, Zainea și Arefi, nu li s-au mai prelungit contractele, astfel că ei nu mai fac parte din lot. În plus, Grigoraș a plecat în străinătate, la muncă, astfel că va întrerupe o perioadă activitatea competițională.

Clubul dobrogean vrea să-și completeze lotul cu patru jucători, iar cu doi dintre ei s-a bătut deja palma. Este vorba despre Albert Știopei (23 de ani, evoluează ca aripă sau fundaș), venit de la Dinamo București, și de centrul Dumitru Papaiane (22 de ani), revenit de la CSM București după numai un an. Se mai poartă tratative și pentru transferul a doi jucători care ultima oară au evoluat la Politehnica Iași. Ambii și-au depus în toamna trecută memorii pentru că nu și-au primit drepturile financiare, apoi au plecat la muncă, în Anglia, însă acum vor să-și reia cariera de rugbyști.

Citește și:

Tomitanii Constanța scrie istorie în DNS la rugby

Victorie prețioasă pentru CS Năvodari12