S-a deschis Biblioteca Colorată!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
S-a deschis Biblioteca Colorată!
Monden 20 Iunie 2015 / 00:00 887 accesări 0 comentarii

Constănțenii și turiștii care, în arșița verii, doresc să-și potolească setea de lectura sunt așteptați, din acest weekend, să treacă pragul Bibliotecii Colorate, amplasată în Piața Ovidiu și deschisă, între orele 17.00 și 22.00.           

La Biblioteca Colorată, sezonul estival a fost inaugurat vineri seară, în prezența a zeci de iubitori de lectură și susținători ai proiectului „Descoperă Piața Ovidiu - Inima orașului Constanța”. Încă din primele minute de la deschidere, pasionații de lectură - întâmpinați de mangerul asociației „Descoperă Constanța”, Victor Maxim, care și-a luat în serios rolul de bibliotecar -  au beneficiat de serviciile bibliotecii și au luat cu împrumut cărți. Printre preferințe s-au aflat: „Istoria lecturii”, de Alberto Manguel, „Istoria cuceririi amoroase”, de Jean Claude Bologne, dar și  volume purtând  semnătura lui Paulo Coelho.

Cei mici au fost atrași de cărțile Disney, apărute sub egida  editurii Litera, principalul sponsor al Bibliotecii Colorate.

Cărțile de pe rafturile insolitei biblioteci pot fi răsfoite în locurile special amenajate în cadrul bibliotecii sau se pot lua acasă, pentru două săptămâni, completând o fișă cu datele personale ale cititorilor.

Pentru cei mari, dar și pentru cei mici, biblioteca în aer liber va fi deschisă în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 17.00 și 22.00. Începând cu 15 iulie până pe 30 august, „porțile” bibliotecii în aer liber vor fi deschise zilnic, în același interval orar. Alte nouă  Bibliotecin Colorate urmează să fie deschise în parcurile Constanței.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1318 secunde