S-a strangulat la teatru, în timp ce interpreta un personaj care se spânzura

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
S-a strangulat la teatru, în timp ce interpreta un personaj care se spânzura
31 Ianuarie 2016 / 18:55 675 accesări 0 comentarii

Un tânăr actor, Raphael Schumacher, este în stare gravă, în Italia, după ce s-a strangulat accidental, pe scena unui teatru din centrul vechi al oraşului Pisa, în timp ce interpreta rolul unui personaj care se spânzura, incidentul fiind investigat de poliţie, informează cotidianul Il Messaggero.

Incidentul a avut loc în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică în Teatrul Lux, situat în centrul vechi al oraşului italian Pisa. O serie de şase spectacole erau programate începând de sâmbătă seară până duminică în zori, în cadrul unui eveniment teatral intitulat "Miraje. O noapte Lux". O spectatoare absolventă de medicină a observat că ceva era în neregulă cu actorul, care părea că se sufocă. Spectatoarea s-a ridicat în picioare în timpul spectacolului şi a strigat: "Omul acela moare cu adevărat".

Spectacolul a fost oprit imediat, iar organizatorii au încercat să îi ofere primul-ajutor actorului, până la venirea ambulanţei. Tânărul a fost transportat de urgenţă la spital şi este internat în stare gravă la terapie intensivă.

Taguri articol
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1461 secunde