S-a trezit cu lanterna hoțului în ochi... Vezi ce a urmat!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

S-a trezit cu lanterna hoțului în ochi... Vezi ce a urmat!

Eveniment 05 Octombrie 2015 / 18:10 2448 accesări

Un bărbat din Mangalia a trăit o spaimă teribilă, după ce s-a trezit din somn și a realizat că un intrus se află în casa lui... S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00. Polițiștii spun că omul uitase să încuie ușa casei înainte de a merge la culcare. De neglijența lui a profitat un individ de 41 de ani, din județul Vrancea, care nu a refuzat "invitația" și a pătruns în imobil, în speranța că se va alege de pe urma "expediției" cu niște bani sau cu niște bunuri de valoare. Potrivit anchetatorilor, în timp ce hoțul se afla în holul imobilului, proprietarul a zărit din pat lumina unei lanterne. Și-a luat inima în dinți și a ieșit din dormitor ca să afle ce se întâmplă. A apucat să-l vadă pe suspect fugind și a pornit după el, reușind să-l ajungă din urmă în curte și să-l imobilizeze. A sunat apoi la 112 și a cerut ajutorul autorităților. Polițiștii din Mangalia s-au deplasat la adresa indicată și l-au reținut pe individul de 41 de ani, pentru audieri.

"VIZITĂ-FULGER" Este al doilea caz din ultimele zile în care hoții acționează fără teamă, chiar dacă proprietarii locuințelor pe care le jefuiesc sunt acasă. Din această categorie face parte și un bărbat de 57 de ani, cu domiciliul în București, care a furat dintr-un apartament aflat în Constanța, pe strada Ion Lahovari, în timp ce victimele erau în casă. Și el a avut norocul de a găsi ușa de acces descuiată. A intrat, a observat că proprietarii sunt în sufragerie și s-a furișat în baie, de unde a șterpelit o pastă de dinți, săpunuri și câteva cosmetice. Apoi a mers în bucătărie și a sustras produse alimentare și un casetofon. A reușit să și iasă fără să fie văzut de oamenii pe care tocmai îi "vizitase".

PROPRIETARUL N-A ÎNCUIAT UȘA, HOȚII - DA... La capitolul "tupeu", însă, cu greu pot fi învinși niște hoți care, în luna septembrie a anului trecut, au pătruns într-o locuință situată la etajul 1 al unui bloc de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și... au încuiat ușa pe interior... ca să nu fie deranjați. Ca urmare, proprietarul a rămas pe dinafară! În încercarea de a-i prinde pe suspecți, oamenii legii au cerut ajutorul pompierilor, care au venit în zonă cu o autoscară. Din păcate, însă, indivizii reușiseră să fugă. În momentul în care a intrat în casă, păgubitul a constatat că infractorii i-au furat un laptop, 500 de lei și 50 de euro, prejudiciul fiind estimat la 2.700 de lei.

Citește și:

Proprietarii în sufragerie, hoțul în baie...

Tâlhărit în plină stradă!

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1495 secunde