Sancționat de jandarmi de cinci ori într-un interval de doar două ore

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Sancționat de jandarmi de cinci ori într-un interval de doar două ore

21 Martie 2016 / 14:01 755 accesări

Un bărbat din Sebeş, judeţul Alba, a fost sancţionat, în noaptea de duminică spre luni, de către jandarmi, de cinci ori într-un interval de doar două ore, după ce a solicitat intervenţie pentru a fi condus acasă deoarece îi era frig, apoi pentru a testa viteza de reacţie a jandarmilor.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Poliţia Alba, în noaptea de duminică spre luni o tânără s-a prezentat la sediul Secţiei de Jandarmi Sebeş, cerând ajutor deoarece iubitul ei o scosese afară din casă.

La locuinţa celor doi, bărbatul, Ion B., de 38 de ani, a fost găsit în compania unor prieteni, iar după ce a aflat că jandarmii au fost chemaţi de iubita lui, a înjurat-o pe femeie, a ameninţat-o cu bătaia şi chiar a îmbrâncit-o în prezenţa celor trei copii minori pe care îi au împreună, a musafirilor şi a jandarmilor. Totodată, bărbatul a refuzat să se legitimeze şi a solicitat intervenţia altor forţe de ordine, pe motiv că jandarmii i-au cerut documentul de identitate.

În aceste condiţii, bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul Jandarmeriei Sebeş. După ce a fost sancţionat cu trei amenzi contravenţionale în valoare totală de 2.500 lei, bărbatul a fost condus la spital, deoarece "starea în care se găsea putea constitui un risc la adresa sănătăţii sale".

Bărbatul a refuzat orice intervenţie medicală, a plecat acasă, însă apoi a apelat 112 şi a chemat forţele de ordine, invocând furtul unui telefon, dar ulterior s-a dovedit că sunase chiar de pe aparatul presupus furat şi motivul real era că dorea ca jandarmii să-l conducă acasă pentru că afară era frig.

El a fost din nou sancţionat cu amendă în valoare de 500 lei şi i s-au expus situaţiile în care este îndreptăţit să solicite ajutor la 112.

După o oră, bărbatul a solicitat din nou ajutor la numărul unic pentru semnalarea situaţiilor de urgenţă, invocând faptul că şi-ar fi rupt membrele superioare. La sosirea jandarmilor, el a recunoscut că a făcut o glumă şi a vrut doar să vadă în cât timp ajung aceştia la el. El a primit o nouă amendă în valoare de 500 lei.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1642 secunde