”Sanitas” amenință cu Greva generală!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
”STOP umilirii cadrelor medicale” ”Sanitas” amenință cu Greva generală!
Sănătate 06 Mai 2016 / 15:01 480 accesări 0 comentarii

Federaţia ”Sanitas” din România dă un ultimatum Guvernului României și precizează că ”Este timpul să spunem STOP umilirii cadrelor medicale!”. Pentru a ”n”-a oară, sindicaliștii spun că situaţia în care se află sectorul sanitar trebuie reglementată, iar lipsa de răspuns va fi amendată cu ”grevă generală”. Revendicările sindicaliștilor au fost deja înaintate autorităților statului.

ACȚIUNI DE PROTEST

Sindicaliștii au anunțat deja calendarul acțiunilor de protest. Astfel, între 9 şi 11 mai, între 11.00 și 13.00, la Ministerul Muncii; între 10 şi 12 mai, între 11.00 și 13.00, la Ministerul Finanţelor; pe 13 mai, între 11.00 și 13.00, la Ministerul Sănătăţii.

SOLUŢIONAREA REVENDICĂRILOR SAU GREVĂ GENERALĂ!

Federaţia a anunțat, într-un comunicat, că va continua negocierile cu Ministerul Muncii, iar acordul semnat cu Ministerul Sănătăţii reprezintă în continuare baza tuturor negocierilor privind reglementarea problemelor cu care se confruntă sistemul sanitar. ”În continuare, ”Sanitas” este deschisă la dialog şi negocieri cu acele instituţii ale statului care înțeleg importanţa apariţiei unei Ordonanţe de Urgenţă care să elimine inechităţile şi discriminările salariale din sistemul sanitar şi sistemul de asistenţă socială, ordonanţă care să se raporteze la situaţiile concrete şi reale ale sistemului, aşa cum au fost ele prezentate de Federaţie la toate negocierile care s-au desfăşurat până acum.

”Sanitas” va continua pichetările instituțiilor guvernamentale ale țării până când toate solicitările înaintate guvernanţilor vor fi rezolvate”, potrivit documentului citat.

Citește și:

Aproape 200 de sindicaliști constănțeni au protestat cu măștile pe față

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2172 secunde