Șapte persoane, printre care doi polonezi, reținute pentru 24 de ore

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După incidentele de vineri de la Arena Națională

Șapte persoane, printre care doi polonezi, reținute pentru 24 de ore

Eveniment 12 Noiembrie 2016 / 10:53 513 accesări

Șapte persoane, printre care doi suporteri polonezi, au fost reținute pentru 24 de ore, vineri seară, fiind puse sub urmărire penale pentru încaierare, în urma mai multor incidente care au avut loc înainte de meci în zona Arenei Naționale, anunță Poliția Capitalei.

Cele șapte persoane, dintre care doi polonezi și cinci români, au făcut parte din două grupuri care au provocat scandal în zona Arenei Naționale, înainte de meci, au declarat reprezentanți ai Poliției Capitalei.

"Înainte de începerea partidei, după un incident în zona bulevardului Basarabia, opt cetățeni polonezi au fost conduși la Secția 9 Poliție. Au fost demarate cercetările față de patru persoane pentru încăierare, două dintre ele primind ordonanțe de reținere pentru 24 de ore. Tot înainte de meci, în zona Iancului, a fost un incident în urma căruia șase persoane, cetățeni români, au fost conduse la secție. După audieri, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pentru cinci dintre ei, tot sub acuzația de încăierare", au declarat reprezentanți ai Poliției Capitalei.

Reținerile vin după ce, vineri după-amiază, șase suporteri polonezi au fost ridicați și conduși la Secția 10 de Poliție, după un scandal la un bar din Centrul Vechi. După audieri, polițiștii au început urmărirea penală în cazul lor pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.12
Pagina a fost generata in 0.2099 secunde