Scandal în tenisul mondial! 28 de jucători au fost arestaţi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp Scandal în tenisul mondial! 28 de jucători au fost arestaţi
Sport 11 Ianuarie 2019 / 10:14 337 accesări 0 comentarii

Garda Civilă din Spania a anunţat că a reţinut 83 de persoane bănuite că ar fi implicate într-o reţea de trucare de meciuri de tenis pentru pariuri. Dintre acestea, 28 sunt tenismeni profesionişti, unul dintre ei participând chiar la ultima ediţie a US Open. Identitatea jucătorilor de tenis care au fost reţinuţi nu a fost dată publicităţii.

„Suspecții au mituit jucători profesioniști pentru a aranja meciurile și s-au folosit de identitatea a mii de persoane pentru a putea paria”, susține Europol. Cel puțin 97 de partide din cadrul turneelor ITF și Challenger ar fi fost aranjate. Au fost percheziționate 11 case din Spania, fiind confiscată suma de 167.000 de euro, dar şi carduri de credit, peste 50 de aparate electronice, cinci maşini de lux şi documente. De asemenea, au fost blocate 42 de conturi bancare. Liderii reţelei sunt de origine armeană. Investigaţia a început în 2017, când Tennis Integrity Unit a sesizat autorităţile, în urma unor bănuieli de trucare a unor meciuri din cadrul turneelor challenger şi future.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2009 secunde