Se însoară Prințul Harry!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Se însoară Prințul Harry!

Monden 27 Noiembrie 2017 / 15:34 2122 accesări
Aleasa Prințului Harry, Meghan Markle, are 36 de ani și este divorțată

Aleasa Prințului Harry, Meghan Markle, are 36 de ani și este divorțată

Un anunț venit de la Clarence House, reședința oficială prințului Charles, moștenitorul coroanei britanice a confirmat că Prințul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, se va căsători cu prietena sa, actrița americană Meghan Markle, în primăvara anului 2018. În vârstă de 33 de ani, Harry, în prezent al cincilea pe linia de succesiune la tronul britanic, și Meghan, în vârstă de 36 de ani, cel mai bine cunoscută pentru rolul ei din serialul "Suits", s-au logodit la începutul acestei luni. "Prințul Harry i-a informat pe Maiestatea Sa Regina și alți membri apropiați ai familiei sale. De asemenea, prințul Harry a cerut și a primit binecuvântarea părinților drei Markle", a dezvăluit comunicatul de la Clarence House.

Și Regina Elisabeta a II-a s-a arătat încântată de viitoarea căsătorie a nepotului. "Regina și ducele de Edinburgh sunt încântați de cuplu și le doresc multă fericire@, conform unui comunicat al Palatului Buckingham. "Suntem incredibil de fericiți pentru Meghan și Harry. Fiica noastră a fost întotdeauna o persoană bună și iubitoare. Să vedem uniunea ei cu Harry, cu care împărtășește aceleași calități, este o sursă de mare bucurie pentru noi, ca părinți. Îi dorim o viață fericită și suntem foarte entuziasmați pentru viitorul lor împreună", au afirmat părinții viitoarei mirese, Thomas Markle și Doria Ragland. Cuplul se va instala la Palatul Kensington, unde locuiește în prezent prințul Harry, precum și ducii de Cambridge și copiii acestora, George și Charlotte. Kate Middleton este însărcinată cu al treilea copil și urmează să nască tot în primăvara lui 2018.

Harry și Meghan s-au cunoscut în iulie 2016 prin intermediul unor prieteni. Prințul a confirmat public relația lor câteva luni mai târziu, într-o critică la adresa mass-media pentru că a încălcat viața privată a lui Markle, dar abia în septembrie anul acesta s-au afișat prima dată public la Jocurile Invictus din Toronto, un eveniment sportiv pentru veterani răniți. Meghan, care este divorțată, a apărut într-un număr de spectacole de televiziune și filme, cum ar fi "Bosses Horrible", dar și-a câștigat faima pentru rolul ei lui Rachel Zane din serialul "Suits". S-a implicat în activitatea umanitară, fiind ambasador mondial pentru organizația de caritate pentru copii World Vision.Meghan va fi a doua femeie divorțată americană care va intra în familia regală britanică după Wallis Simpson, pentru care regele Edward al VIII-a trebuit să abdice în 1936.12