Seas Gladiators, învingători la Superbet Tour Final 3x3

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet masculin / Streetball

Seas Gladiators, învingători la Superbet Tour Final 3x3

Sport 21 August 2019 / 12:18 572 accesări
Sursa foto: SPORT ARENA STREETBALL

Sursa foto: SPORT ARENA STREETBALL

Pagina de Facebook Baschet Club Athletic Constanta a anunţat că „Baby Gladiatorii s-au întors campioni de la cel mai mare turneu 3x3 organizat de SPORT ARENA STREETBALL și Federaţia Română de Baschet la București, în Politehnică, Superbet Tour Final. Seas Gladiators (Ștefan Popa, Andrei Trofimov, Eduard Bujor, Sebastian Rădulescu) au devenit campionii ediției după o finală câștigată cu BC Horațiu Giurgiu”.

Scorul finalei a fost de 6-1 în favoarea micuţilor baschetbalişti de la BC Athletic Constanţa cu vârsta până la 10 ani, care sunt pregătiţi de antrenoarea Alina Şerban.

La cel mai mare turneu de baschet 3x3 al anului au participat peste 600 de jucători pe terenurile de la Politehnica Bucureşti, acolo unde a început povestea disciplinei olimpice.

La sfârşitul săptămânii viitoare se va desfăşura la Tulcea, în Piața Civică, în perioada 31 august - 1 septembrie, turneul Tulcea Streetplay 3x3 2019, un eveniment marca Sport Arena Streetball finanțat de Primăria Municipiului Tulcea și organizat de Asociaţia Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor. Va fi un weekend plin cu baschet 3x3, muzică, distracție și concursuri cu premii pentru spectatori!12
Pagina a fost generata in 0.2764 secunde