Selecţie şi la Constanţa, pentru World Cup 2019 la padbol!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Selecţie şi la Constanţa, pentru World Cup 2019 la padbol!

Sport 27 August 2018 / 12:21 775 accesări

Asociaţia Română de Padbol îi invită pe iubitorii şi practicanţii acestui sport la Hotelul „Iaki” din staţiunea Mamaia, în zilele de 1 şi 2 septembrie, la Cupa Padbol Radio Constanța, competiţie la care va fi efectuată şi o selecţie pentru World Cup 2019! Iată în continuare comunicatul organizatorilor acestui turneu.

„Ai visat să faci parte din echipa naţională a României? Începător sau avansat, acum este şansa ta!

Nu ai mai jucat padbol? Nimic mai simplu! La Padbol, toţi sunt la început! Vezi regulile aici, şi mergi să te antrenezi la terenul de padbol!

Padbol este o „fuziune” între fotbal, tenis, padel şi squash, inventat în anul 2008, în Argentina, şi care ne aminteşte multora dintre noi de tenisul cu piciorul, pe care toţi l-am jucat sau îl jucăm încă, de câte ori avem ocazia.

Dar PADBOL apare într-o variantă modernă, ridică sportul la un alt nivel, se joacă proiectând mingea în pereţii de sticlă ce dau jocului o dinamică deosebită. Cu o suprafaţă de joc profesională, care amortizează impactul, cu o minge specială, PADBOL preia elemente din fotbal, tenis, padel si squash, devenind un sport foarte popular în toate ţările în care se practică.

Toţi iubitorii sportului se pot transforma acum din fani în competitori, având şansa, în urma competiţiilor locale, să fie selectionaţi în echipa naţională!

România a participat deja la Cupa Intercontinentală din Insulele Canare, la Campionatul Mondial de Padbol Uruguay 2016 şi la Euro Cup Romania 2017, organizată chiar la Constanţa!

Următoarea mare competiţie: WORLD CUP ROMANIA 2019!

Te poţi înscrie pe www.padbol.ro, pe facebook PadbolRomania sau la telefon 0740255814;

Taxa inscriere: 30 lei/jucător, 3 meciuri garantate în faza grupelor!

Grăbeşte-te! Doar 16 echipe pot participa la selecţie!

CUPA PADBOL RADIO CONSTANŢA te provoacă să îţi reprezinţi oraşul şi să joci pentru România!”12
Pagina a fost generata in 0.1492 secunde