Seri de cinema în aer liber

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Alternativă de petrecere a timpului liber la Constanța Seri de cinema în aer liber
Lifestyle 08 August 2020 / 10:47 428 accesări 0 comentarii

Până pe data de 16 august, o selecție specială cu cele mai bune pelicule vă așteaptă în Parcul Tăbăcărie la „Filme în aer liber“, un proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Engie Rista - organizator: „Suntem foarte fericiți să fim printre voi. Suntem la Constanța până pe data de 16 august cu „Filme în aer liber“. Proiecțiile încep la ora 21.30, dar intrarea se face cu o oră înainte - la 20.30. În weekend - vineri, sâmbătă și duminică, în afară de proiecțiile de filme avem și evenimente conexe, ceea ce înseamnă jonglerie, spectacole de magie pentru copii, începând cu ora 18.30”.

Pentru spectatori, „Filme în aer liber“ reprezintă un prilej de relaxare la ceas de seară, într-o atmosferă de cinema.

“Este o inițiativă foarte bună și suntem foarte încântați că la Constanța se întâmplă astfel de evenimente frumoase. Ne bucurăm de un film bun, păstrăm și distanța, suntem în aer liber deci este excelent”.

Special pentru ei, organizatorii au amenajat în spațiul destinat evenimentului un număr de 350 de scaune, păstrându-se bineînțeles, distanța și toate normele sanitare impuse.

Evenimentul are loc în parcul Tăbăcărie, la intrarea de la Hotel Zodiac, în fiecare seară până pe data de 16 august. Publicul este așteptat cu o selecție specială ce cuprinde unele dintre cele mai bune filme pentru publicul larg, cu magie și muzică, sau pentru copii și familie. Proiectul este organizat de Asociația Culturală Metropolis și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Pe lângă cele 16 titluri din selecția oficială, constănțenii vor avea ocazia să participe la mai multe spectacole de percuție, jonglerii, dansuri cu led, etc. Proiecțiile de film încep la ora 21:30 iar intrarea este liberă.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1284 secunde