Şi Federația de Minifotbal din România a suspendat partidele din cadrul Campionatelor Judeţene

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Până la 23 martie

Şi Federația de Minifotbal din România a suspendat partidele din cadrul Campionatelor Judeţene

Sport 14 Martie 2020 / 15:02 1271 accesări

Federația de Minifotbal din România (FMR) reacționează ca urmare a evenimentelor petrecute în ultimul timp, care privesc măsurile de prevenție a răspândirii virusului COVID-19.

Astfel, Comitetul Executiv al FMR a luat decizia ca toate competițiile oficiale organizate sub egida FMR să fie suspendate până la data de 23.03.2020. Până la această dată se va face o continuă evaluare a situației la nivel național și se va decide dacă termenul de suspendare trebuie prelungit sau nu.

Decizia Comitetului Executiv al FMR trebuie pusă în aplicare, cu efect imediat, de către toți organizatorii locali care își desfășoară activitatea sub egida FMR.

Hotărârea vine ca urmare a riscului epidemiologic pe care îl are COVID-19 și este în conformitate cu deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, în dorința participării active la măsurile luate pentru protejarea sănătății publice.

Nimic nu este mai presus decât sănătatea noastră și considerăm că această decizie este una firească în condițiile actuale, o decizie care trebuie să protejeze familia minifotbalului românesc.12