Șoferii constănțeni, cobai fără voie la experimente de sistematizare rutieră?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Șoferii constănțeni, cobai fără voie la experimente de sistematizare rutieră?
Administrație 26 Noiembrie 2016 / 06:55 1875 accesări 9 comentarii

S-a schimbat modificarea! Măsurile de sistematizare care se schimbă în mod repetat în traficul constănțean arată ca și cum Primăria Constanța ar face experimente pe șoferi. După ce, zilele trecute, se schimbaseră diagramele de semaforizare și regulile de circulație în mai multe intersecții constănțene, vineri, 25 noiembrie, mai mulți șoferi ne-a semnalat faptul că regulile s-au modificat din nou. Mai exact, în intersecția de la Delfinariu (bulevardul Mamaia cu strada Soveja), s-a modificat din nou diagrama de semaforizare, de la patru timpi, la trei timpi. Amintim că, înainte de prima resistematizare, semafoarele din intersecția de la Delfinariu funcționau în doi timpi, adică atunci când șoferii de pe bulevardul Mamaia aveau roșu la semafor, cei de pe strada Soveja aveau verde și invers. După sistematizare, s-a trecut la semaforizarea în patru timpi, adică atunci când este verde pentru un sens, este roșu pentru celelalte trei. Vineri, mai mulți șoferi care treceau prin zonă ne-au semnalat că s-a schimbat din nou schema de semaforizare, la trei timpi. Adică, semafoarele de pe ambele sensuri ale străzii Soveja au culoarea roșie sau verde în același timp, iar cele de pe bulevardul Mamaia indică roșu sau verde pe rând. Nici această schimbare nu a fost privită cu ochi buni de către conducătorii auto, care acum au senzația că au devenit cobai fără voia lor pentru experimente de fluidizare a circulației.

UITE VIRAJUL, NU E VIRAJUL!

Nici la intersecția de la Fantasio (bulevardul Ferdinand cu strada Mihai Viteazu) nu mai sunt în vigoare modificările impuse zilele trecute. Dacă după sistematizare s-a permis virajul la stânga de pe strada Mihai Viteazu pe bulevardul Ferdinand (lucru interzis înainte), acum s-a revenit la restricția de a vira la stânga. Am încercat să aflăm de ce se schimbă reglementările din trafic după cum bate vântul, însă reprezentanții Primăriei Constanța nu au putut fi contactați să ne lămurească. Totuși, zilele trecute, surse din administrația locală constănțeană ne-au declarat că fiecare măsură de resistematizare este în testare și poate suferi îmbunătățiri. Însă șoferii derutați de aceste modificări repetate spun că, înainte de a se lua o decizie de acest gen, trebuia să se facă analize, estimări și scenarii, înainte de a face experimente pe șoferi.

Citește și:

Noi reguli pentru șoferi în intersecția de la Fantasio. Ce ai voie să faci acum

Resistematizare rutieră dureroasă la Delfinariu! Cozi insuportabile...

Loading...

9 comentarii

Ctean 07:51:32 / 26 Noiembrie 2016
Patru timpi

Lasatile in patru timpi si gata ,pentru ca sa intimplat sa vin de pe soveja sa fac stinga inspre mamaia si de sus au curs masini nu am reusit sa trecem decat vreo doua masini si dupa ce am trecut cand sa facut rosu in statie erau militienii si surpriza am ramas fara carnete ca am trecut pe rosu asa daca sint in patru timpi cred ca nu mai ce sa spui daca intrii in intersectie pe rosu curat iti salta permisul , la fel se poate intampla de ori unde ai veni si ai face stanga daca ar fi in doi timpi ,ca sa treci pe verde trebuie sa fortezi sa treci sa ii tai fata unuia care vine din fata si ori iti umple frigiderul ori sta militianul dupa colt si iti salta permisul .

NISTE 08:01:32 / 26 Noiembrie 2016
PROSTI

cei din primaria Cta .Daca lucrurile functionau bine de ce trebuiau schimbate?.Lipsa cronometrului la semafor a redus nr masinilor care trec .PROSTILOR din primarie numarati si comparati apoi stricati.De fapt este cineva capabil in primaria Cta?.Daca stie cineva sa-i scrieti numele sa-l aflam si noi.

unu 08:08:46 / 26 Noiembrie 2016
schimbari

Cum de ce trebuiau schimbate ?! Nu voi ati cerut sa se schimbe semaforizarea la delfinariu ca erau multe accidente ? Acum ca s-a schimbat sariti in sus ca de ce !!! Soferi idioti !!!

Petrescu Cezar 08:32:11 / 26 Noiembrie 2016
Miliția tot miliție...

Jegurile de milițieni stau numai la pândă în intersecția de la Delfinariu. Ei în loc să fluidizeze traficul de îmbie să încalci regulile de circulație pentru a-ți fute o amendă. Gaborii milițieni se plantează doar în intersecțiile cu slăbiciuni numai pentru a da amenzi. La Delfinariu nu mai e intermitent la dreapta şi stau boscheții imediat după colț şi-ți sar in fața maşinii, mândrii nevoie mare pentru a-ți confisca permisul. Nație mai împuțită ca milițienii constănțeni de la circulație nici că există. Fi-mi-ar scârbă de voi, de milițieni infantili care sunteți voi

un constantean 11:39:24 / 26 Noiembrie 2016
pune semafor si la trecerea de pietoni

dl. Primar trebuie sa montati SEMAFOR la trecerea de pietoni din dreptul Delfinariului. este ff importnt cand este culOARE VERDE SOFERI NU POT TRECE INTERSECTIA DIN CAUZA PIETONILOR CARE TRAVERSEAZA REGULAMENTAR DAR NU ESTE SEMAFORIZATA TRECEREA DE PIETONI.

Dan 14:55:52 / 26 Noiembrie 2016
Trafic

Asta a ales Constanța asta are.. orașul se duce in jos încet încet..

fani 09:42:37 / 27 Noiembrie 2016
Pentru Dan

....incet ,incet si BINE !

Localnic 21:58:09 / 27 Noiembrie 2016
SENS GIRATORIU

La Delfinariu cel mai bun este sensul giratoriu

ANAF 00:49:34 / 28 Noiembrie 2016
Toti incompetentii lucreaza la stat si au vile. De ce .. de PSD

.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2298 secunde