Șoferul unui autobuz, fotografiat când bea alcool la volan

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Șoferul unui autobuz, fotografiat când bea alcool la volan
Eveniment 11 Februarie 2019 / 09:59 2414 accesări 2 comentarii

Un şofer de autobuz din Constanţa a fost fotografiat de pasageri când bea alcool la volan, în timpul cursei. Conducătorul auto în vârstă de 56 de ani, aflat duminică, 10 februarie, la volanul autobuzului pe ruta 5-40, și-a potolit setea cu o băutură alcoolică cu suc de mere, scrie observator.tv.

Călătorii nu au ezitat să-l fotografieze pe șofer, arătându-se indignați de gestul acestuia, scrie Replica. Imaginile au ajuns și în posesia direcorului Bogdan Niță, care a trimis în teren o echipă specializată în testarea cu aparatul Drager. Rezultatul arată că, într-adevăr, în sticlă nu se afla apă ori ceai, ci chiar băutură ce conține 4,5 % alcool.

Bărbatul riscă să-și piardă locul de muncă. "Echipa noastră de asistență a mers în trafic, acolo unde se afla autobuzul condus de conducătorul auto fotografiat, l-au testat cu aparatul Drager, un etilometru exact ca cel folosit de polițiști, un aparat omologat. Echipa noastră l-a testat, rezultatul măsurării arată 0,04 mg/l. A fost coborât de la volan, urmează ca o comisie să urmeze procedura uzuală pentru această situație. Riscă să i se desfacă contractul de muncă. A dat declarație, a recunoscut că a băut dintr-o sticlă de cidru. Nu este normal să se întâmple acest lucru. Vom avea o reacție cât se poate de fermă. De când sunt eu manager la RATC e prima oară când se întâmplă așa ceva. Nu s-a mai întâmplat până acum.”, a spus, pentru Replica, Bogdan Niță.

Loading...

2 comentarii

Gigi 12:32:32 / 11 Februarie 2019
Bautura

Nu este singurul...

Apa De Baut 15:42:43 / 11 Februarie 2019
Condtitii colective de munca

Nu cunosc regulamentele interne RATC, dar o sticla de apa plata ar trebuii sa fie permanent in cabina soferului pt. orice eventualitate (nu doar exclusiv pt. sofer, apa de care in functie de conjunctura poate fi utila oricarui cetatean pasager sau nu ... functie similara cu trusa de prim ajutor). Poate ar fi bine ca RATC-ul sa se gindeasca si sa asigure si apa respectiva.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2134 secunde