Sportivi din ţară şi Republica Moldova la a cincea ediţie a Cupei Farul - „Memorialul Ștefan Aftenie” la kaiac-canoe

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sportivi din ţară şi Republica Moldova la a cincea ediţie a Cupei Farul - „Memorialul Ștefan Aftenie” la kaiac-canoe
Sport 20 Octombrie 2019 / 09:06 270 accesări 0 comentarii
Sursa foto: Facebook Club Sportiv Farul Kaiac-Canoe

Sursa foto: Facebook Club Sportiv Farul Kaiac-Canoe

La Baza Nautică de pe malul lacului Siutghiol s-a desfăşurat sâmbătă a cincea ediţie a Cupei Farul - „Memorialul Ștefan Aftenie” la kaiac-canoe. La competiția organizată de Clubul Sportiv Farul Constanța şi care se desfăşoară în memoria fostului mare antrenor Ștefan Aftenie au participat sportivi reprezentând mai multe cluburi din țară, CSŞ Galati, CSŞ Tulcea, CS Nautic Titan, Olimpia București, LPS „Nicolae Rotaru” Constanța şi CS Farul ConstanŢa, dar şi din Republica Moldova, de la LIRPS Chişinău. S-a concurat pe distanțele de 200 de metri și 1.000 de metri, la toate categoriile de vârstă, inclusiv la Master.

„Pe o vreme excelentă, pe Lacul Siutghiol s-a desfășurat Cupa Farul ,,Memorialul Ștefan Aftenie” în condiții prielnice pentru un concurs. Doresc să mulțumesc tuturor participanților și celor care m-au sprijinit la desfășurarea în excelente condiții a acestui eveniment în onoarea și memoria tatălui și mentorului meu”, a spus antrenorul Gabriel Aftenie.

Competiția de kaiac-canoe este un eveniment de tradiție la Constanța și este organizată în memoria antrenorului emerit Ștefan Aftenie, care a activat peste 30 de ani la Clubul Sportiv Farul Constanţa, îndrumând o mulţime de sportivi către medaliile europene, mondiale şi olimpice.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1651 secunde