SSC Farul, meci demonstrativ la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Albatros”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Înaintea partidei cu Daco-Getica SSC Farul, meci demonstrativ la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Albatros”
Sport 14 Mai 2019 / 09:14 371 accesări 0 comentarii
Sursa foto: Facebook FC Farul Constanţa

Sursa foto: Facebook FC Farul Constanţa

Jucătorii Farului, alături de antrenorul Petre Grigoraș și directorul sportiv Tiberiu Curt, au fost oaspeții Centrului Școlar de Educație Incluzivă „Albatros” din Constanța. Alb-albaștrii au acceptat cu plăcere invitația lansată de profesori și de copii de a juca, luni, un meci demonstrativ cu echipa de fotbal a Centrului. Jucătorii Farului au fost primiți cu multă căldură și bucurie, iar momentele petrecute pe terenul din sala de sport au fost întâmpinate cu aplauze de cei prezenți. Meciul a reprezentat o adevărată bucurie pentru copii, care au reușit să marcheze de mai multe ori în poarta căpitanului Raul Avram, sărbătorind golurile cu zâmbetul pe buze.

Poza de grup din finalul întâlnirii a surprins buna dispoziție a micilor fotbaliști, care au fost invitați să asiste la meciul pe care Farul îl va disputa miercuri, de la ora 16.00, pe teren propriu, cu ACS Daco-Getica Bucureşti, în etapa a 35-a a Ligii a 2-a.

„Am venit cu plăcere la această școală, unde sunt copii care au o situație mai grea. Ne-am bucurat să-i întâlnim, să-i apreciem pentru eforturile pe care le fac, să ne dăm seama că sunt niște luptători și sperăm să ne inspire și pe noi pe această cale. Suntem fericiți că le-am adus și lor bucurie și vom repeta pe viitor astfel de întâlniri”, a spus Tiberiu Curt. „O acțiune foarte importantă pentru ei, dar trebuie să fim la fel și pentru noi, ca echipă. Să vedem niște copii care au probleme și cât de privilegiați suntem că avem sănătate și suntem sportivi de performanță. Ați văzut bucuria în ochii copiilor! Am fost învinși în urma unei evoluții superbe a copiilor și dezastruoasă a noastră, dar sper ca miercuri să ne revanșăm. Sperăm să fie cât mai des astfel de momente, care-i ajută mult pentru moral”, a adăugat antrenorul Petre Grigoraș.

„A fost un moment emoționant, pentru că am văzut bucuria copiilor și entuziasmul cu care joacă fotbal. Ne-am bucurat și noi să fim alături de ei”, a completat portarul Raul Avram.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1486 secunde