Surpriză la Delfinariu, de Ziua Îndrăgostiților

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ocazie unică! Surpriză la Delfinariu, de Ziua Îndrăgostiților
Divertisment 13 Februarie 2018 / 16:04 2420 accesări 1 comentariu
Sursa: Facebook Delfinariu Constanța

Sursa: Facebook Delfinariu Constanța

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților (14 februarie), cei care trec pragul Delfinariului vor avea parte de o surpriză de proporții. Cuplurile, și nu numai, vor avea ocazia să facă fotografii cu vedetele Delfinariului din Constanța, Ni-Ni si Chan-Chan, dar și cu antrenorii lor. Pozele se vor realiza de către un fotograf profesionist.

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților (14 februarie), cei care trec pragul Delfinariului vor avea parte de o surpriză de proporții. Cuplurile, și nu numai, vor avea ocazia să facă fotografii cu vedetele Delfinariului din Constanța, Ni-Ni si Chan-Chan, dar și cu antrenorii lor. Pozele se vor realiza în afara bazinului, de un fotograf profesionist, fara a intra în contact cu mamiferele. Doritorii vor intra în posesia fotografiilor accesând pagina oficială de Facebook a Delfinariului Constanța (https://www.facebook.com/delfinariuconstanta). Evenimentul va începe la ora 11.40, iar fotografiile se vor realiza pana la ora 14.30. Amintim că, tariful unic pentru Delfinariu, Microrezervație și Expoziția de Păsări Exotice costă 20 de lei (adulți), respectiv 5 lei (elevi, studenți). Copiii mai mici de șapte ani au intrare gratuită. La Planetariu, biletul costă 4 lei (adulți), respectiv 1 leu (elevi, studenți). De menționat este faptul că, la acest obiectiv, copiii sub șapte ani nu au acces. La Acvariu, adulții pătesc 8 lei, iar elevii și studenții, 2 lei. Nu în ultimul rând, un bilet care asigură accesul la Microrezervație costă 8 lei (adulți), respectiv 2 lei (elevi și studenți). Copiii sub șapte ani au intrare gratuită. Toate obiectivele CMSN pot fi vizitate între orele 9.00 și 16.00. Delfinii susțin demonstrații doar sâmbătă și duminică, la orele 12.00 și 15.00. În timpul săptămânii, vedetele Ni-Ni și Chan-Chan susțin sesiuni de antrenamente cu public, la orele 11.00 și 15.00.

Loading...

1 comentariu

Zarzarica 15:15:50 / 14 Februarie 2018
Ziua lui Valentine’s Day

Ziua îndrăgostiților trebuie sărbătorită românește, în fiecare zi, nu trebuie să iubim comercial, adică de dragul marketingului, pentru vânzare-cumpărare, pentru ca, comercianții să înmulțească, roooootunjească veniturile, oamenii trebuie să iubească tot mereu pe cei dragi : soție, soț, copii, părinții, bunicii, într-un cuvânt pe toți oamenii, așa dăm dovadă că iubim pe Dumnezeu și pe aproapele indiferent care este, mai cu seamă pe cei apropiați ! Ca respect pentru iubire, dragoste..., avem sărbătorile : ziua de naștere, ziua numelui, ziua în care s-a căsătorit religios și civil fiecare familie, sărbătorim multe alte evenimente frumoase petrecute în viața fiecăruia, marile sărbători religioase, naționale, ziua mamei : 25 MARTIE când sărbătorim BUNA VESTIRE, ziua femeii : ZIUA MIRONOSIȚELOR, vestitorii primăverii : 24 februarie, adică Dragobetele și 1 martie, mărțișorul, 24 iunie NAȘTEREA SFÂNTULUI IOAN BOTEZĂTORUL ÎNAINTE MERGATORUL,în tradiția populară, această sărbătoare este numită Sânzienele și câââte și mai câte sărbători românești avem de sărbătorit ! Noi, românii nu am avut de lucru și am adoptat sărbători străine, care nu au nimic în comun cu sărbătorile noaste românești, adică am adoptat : halueinul cel drăcesc, valentine's day....., cei din afara României, au adoptat vreo sărbătoare românească ?! Nici un popor nu a adoptat vreo sărbătoare românească și noi, românii, hop țop, ne-am raliat celor rele, dragi români este bine și frumos, să sărbătorim ce ne reprezintă, ca să dăm dovadă tuturor, că ce avem de sărbătorit, nu-s de înlocuit și nici de înlăturat, să iubim ce avem, că este foarte foarte foarte bun / bine, valoros și de neînlocuit !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1447 secunde