TAROM își bate joc de pasageri!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
TAROM își bate joc de pasageri!
Eveniment 19 Decembrie 2018 / 16:01 2479 accesări 2 comentarii

Pasagerii zborului 643 București-Cluj stau de mai bine de două ore în avion, încălcându-li-se astfel toate drepturile. Însoțitoarele de zbor bâlbâie motive (se caută bagajele unor persoane care au renunțat la zbor și este așteptat un controlor)! Nimeni nu oferă nicio explicație rezonabilă, compania românească aflându-se în imposibilitatea de a manageria situația! Tupeul și impostura par a fi cuvintele de ordine ale Tarom în acest caz!

Nepăsarea și neprofesionalismul acestora sunt incredibile, după ce pasagerii acestui zbor au așteptat alte 2 ore în aeroport sosirea avionului. Inițial, plecarea fusese programată la ora 12.30. Vom reveni cu amănunte!

Taguri articol
Loading...

2 comentarii

o 16:08:28 / 19 Decembrie 2018
p

sa inchida SCOALA si mai bine este la limbi straine

oksana 10:29:32 / 20 Decembrie 2018
Nu stalciti limba romana cu cuvinte din alte limbi

imposibilitatea de a manageria situația! imposibilitatea de a CONTROLA situația! imposibilitatea de a REZOLVA situația! A mai ramas de distrus limba romana si v-ati oferit imediat.Asta e doar un exemplu de slugarnicie. RUSINICA. Lasati limbile pentru altii si mai ales lasati limba romana in pace !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1794 secunde