Te-a supărat vreun taximetrist? Iată cum îl poți pune la respect!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Te-a supărat vreun taximetrist? Iată cum îl poți pune la respect!
Administrație 18 Iulie 2019 / 18:19 2105 accesări 2 comentarii

În goana după bani, mulți dintre taximetriștii constănțeni sunt dispuși să încalce legea. Nu sunt puține cazurile în care șoferii de taxi taxează suplimentar anumite curse sau refuză să transporte călători pe distanțe scurte. De aceea, autoritățile locale din Constanța pregătesc un regulament pe care fiecare taximetrist ar trebui să îl respecte, dacă mai vrea să își desfășoare activitatea în municipiul Constanța. O primă formă a proiectului de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța a fost lansată în consultare publică. „În conformitate cu prevederile art. 7 al Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, se aduce la cunoștința publică proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța”, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

CUM POATE FI CONSULTAT PROIECTUL

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la sediul Serviciului de Management Drumuri și Transport Public din strada Ștefan Mihăileanu nr. 10 sau pe site-ul oficial al Primăriei, la adresa www.primaria-constanta.ro, la secțiunea „De interes public - Transparență decizională pe Legea 52/2003”. „În temeiul prevederilor art. 7, alin. (4) al Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 15.08.2019 se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice. Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi trimise în scris prin poștă, la sediul Serviciului Management Drumuri și Transport Public sau prin email, la adresa alexandru.bica@primaria-constanta.ro. Informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 0241/485.890, 0241/488.169, persoana de contact: Alexandru Bică. Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanta””, mai spun reprezentanții autorităților locale.

Taguri articol
Loading...

2 comentarii

Constantin Stelica 07:01:23 / 19 Iulie 2019
TAXI Constantanta și Mamaia.

Cum se poate demonstra ticăloșia unor șoferi care cer cu mult mai mult decât tariful afișat. Concret mă aflam la piciorul dinspre mare al pasarelei de la Perla. Se întoarse a ploaie, aveam un copil mic și am decis sa iau un TAXI până la Cireșica. Langa piciorul podului pe trotuar erau parcate contrar tuturor interdicțiilor 2 taxiuri. Am întrebat un taximetrist cat costa o cursa până la Ciresica. Individul ( secătură ) s-a uitat la mine cu scârbă și a spus 25 de lei , iar celălalt a început să râdă. Ce se poate face cu aceste specimene care nu au nici o frica și se laudă că autoritățile sunt la mana lor ?

Marius 16:21:04 / 19 Iulie 2019
Informare

1.Trebuia sa va uitați pe portiera ce fel de tarif are. 2.De acolo luați numai taximetriști indolenți. 3.Chemati un taxi, sunați la un dispecerat, care doriți. 4.Sau cumpărați o umbrelă și se rezolvă rapid totul.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1732 secunde