„Thor: Ragnarok“, pe marile ecrane

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Thor: Ragnarok“, pe marile ecrane
Divertisment 03 Noiembrie 2017 / 17:45 1551 accesări

Aţi văzut că, în ultimul timp, majoritatea vedetelor mari se înghesuie să joace în filme cu supereroi. Nu înţelegem de ce, dar ne bucurăm. Cel mai recent astfel de film, care își face intrarea în acest sfârșit de săptămână în cinematografele nord-americane cu ambiția de a urca pe primul loc în box-office și de a deveni una dintre cele mai bune premiere ale anului, este filmul cu supereroi „Thor: Ragnarok”, cel de-al treilea din seria axată asupra personajului Thor din universul Marvel, relatează EFE. Cu Chris Hemsworth din nou în rolul lui Thor, filmul regizat de Taika Waititi include în distribuția sa o pleiadă de vedete, precum Cate Blanchett, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Tessa Thompson și Anthony Hopkins. Thor, încarcerat într-o zonă îndepărtată a Universului fără puternicul său ciocan, trebuie să se întoarcă în ținutul său natal, Asgard, pentru a o opri pe necruțătoarea Hela (Blanchett) care vrea să distrugă planeta și să aducă sfârșitul civilizației prin „Ragnarok”. Potrivit experților, „Thor: Ragnarok” ar putea depăși încasări de 100 de milioane de dolari în SUA în acest weekend de lansare pe marile ecrane.

O altă premieră este comedia „A Bad Moms Christmas”, o continuare a filmului „Bad Moms”, care anul trecut a avut încasări în întreaga lume de 184 de milioane de dolari. Mila Kunis, Kristen Bell și Kathryn Hahn, cele trei protagoniste care nu doresc să fie mame tipice în primul film, sunt nevoite acum să-și înfrunte propriile mame, care în acest sequel sunt interpretate de Susan Sarandon, Christine Baranski și Cheryl Hines.

O premieră limitată au și filmele „Last Flag Flying” și „Lady Bird”. Bryan Cranston, Laurence Fishburne și Steve Carell sunt cei trei protagoniști ai filmului „Last Flag Flying”, o dramă în regia prestigiosului cineast Richard Linklater („Boyhood”, 2014). Este vorba de trei prieteni care au luptat împreună în armata SUA și care se întâlnesc pentru a participa la funeraliile fiului unuia dintre ei, un militar căzut la datorie.

Actrița Greta Gerwig scrie și regizează „Lady Bird”, un film în care joacă Saoirse Ronan și Laurie Metcalf. Filmul se axează asupra problemelor de adaptare a unei adolescente la noua sa viață din nordul Californiei.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1302 secunde