Tineri din 10 țări, interesați de media, se reunesc la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tineri din 10 țări, interesați de media, se reunesc la Constanța
Educație 07 Octombrie 2019 / 13:34 1253 accesări 0 comentarii

Week-end-ul care s-a încheiat, Constanța a fost locul de întâlnire pentru 20 de reprezentanți a 10 ONG-uri europene. Bătrânul Tomis se pregătește pentru cea mai amplă reuniune de tineret finanțată prin Erasmus+ pentru promovarea utilizării responsabile a mijloacelor media. Evenimentul se va desfășura la sfârșitul lunii octombrie și va dura 6 zile. Peste 65 de tineri din Grecia, Turcia, Slovacia, Bulgaria, Italia, Serbia, Macedonia de Nord, Lituania, Germania și Croația se vor alătura echipei din România pentru a trage un semnal de alarmă asupra știrilor care invadează internetul.

Pentru a face posibil acest eveniment, reprezentanții celor 10 ONG-uri europene s-au întâlnit vineri și sâmbătă (4-5 octombrie) la Hotelul Dobrogea din Constanța cu scopul planificării activităților. Pe parcursul celor două zile, participanții au identificat provocările cu care se confruntă tinerii consumatori de media. Împreună au agreat activități indoor și outdoor având același obiectiv comun: creșterea gradului de conștientizare asupra importanței dezvoltării competențelor digitale ale tinerilor. Aceste activități vor fi puse în aplicare în cadrul cursului care îi va reuni pe tinerii europeni la sfârșitul lunii octombrie (28.10-2.11), în același loc, la Hotelul Dobrogea din Constanța.

Cele două întâlniri de planificare și desfășurare propriu-zisă a acțiunilor sunt organizate în Constanța de Asociația Team4Excellence în cadrul proiectului Media4You, care face parte din programul Erasmus+ și a primit finanțare în valoare de 39.952 Euro prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale.

Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1323 secunde