Tomitanii Constanța participă la turneul final U-18

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tomitanii Constanța participă la turneul final U-18
Sport 19 Iunie 2017 / 18:38 1999 accesări 1 comentariu
Antrenorul Cristian Cojocaru și căpitanul echipei, Cosmin Bălan, au reprezentat Tomitanii Constanța la ședința tehnică a competiției de la București

Antrenorul Cristian Cojocaru și căpitanul echipei, Cosmin Bălan, au reprezentat Tomitanii Constanța la ședința tehnică a competiției de la București

În perioada 18-24 iunie, pe terenul Olimpia din București se desfășoară turneul final al Campionatului Național de rugby rezervat juniorilor sub 18 ani, competiție la care participă și o echipă a clubului Tomitanii Constanța. La turneul final s-au calificat opt echipe, însă două dintre ele, LPS Suceava și CSȘ Gura Humorului, au renunțat să mai vină în Capitală, probabil din motive financiare, dar și conștiente că nu au șanse la podium.

Cele șase echipe rămase au fost împărțite în două grupe: Politehnica Unirea Iași, CS Olimpia București și CSM Baia Mare joacă în Grupa A, iar Colegiul Tehnic Dinicu Golescu București, CSȘ Bârlad și Tomitanii Constanța evoluează în Grupa B. În grupe se joacă fiecare cu fiecare, duminică, marți și joi, iar sâmbătă vor avea loc meciurile de clasament, între locurile 1, 2 și, respectiv, 3 din cele două grupe.

Din motive financiare, jucătorii antrenați de Cristian Cojocaru vor face naveta la București pentru cele trei partide! Duminică, în primul joc, Tomitanii a fost învinsă de CSȘ Bârlad cu 24-0, astfel că șansele de a termina pe podium s-au redus drastic.

Rezultatele de duminică:

Olimpia - Baia Mare 9-5

Bârlad - Tomitanii 24-0

Programul de marți:

ora 9.30: Iași - Olimpia

ora 18.00: Dinicu Golescu - Bârlad

Programul de joi:

9.30: Baia Mare - Iasi

18.00: Tomitanii - Dinicu Golescu

Programul de sâmbătă:

ora 9.00: meciul pentru locurile 5-6

ora 10.15: meciul pentru locurile 3-4

ora 11.30: meciul pentru locurile 1-2

Taguri articol

1 comentariu

Constantean 17:09:29 / 20 Iunie 2017
Rugby

Usturatoare infrangere pentru Tomitani in primul meci.....PACAT.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1833 secunde