Valentin Andrieș este cel de-al treilea finalist al acestui sezon iUmor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Valentin Andrieș este cel de-al treilea finalist al acestui sezon iUmor

Divertisment 11 Octombrie 2021 / 17:07 387 accesări

Robert Pavicsits, Valentin Andrieș, Princess Tweedle NeedleșiGabriela Garlonta i-au impresionat pe cei trei jurațișiau fost trimiși la votul telespectatorilor. Dintre aceștia, Valentin Andrieșa fost votat preferatul publiculuiși a fost trimis directîn finală.

Tânărul actor pasionat de sporturi extreme a venit în fața juraților cu un număr de stand-up în care a ironizat câteva momente din viața de nevăzător.

”Sunt singurul actor nevăzător cu acte,iarasta nu pentru căașfi eu cineștie ce talentat, dar am reușit săfiu acceptatîntr-un institut pentru căi-am mințit căam o problemămai mică”, a spus Valentin Andrieș, care a mărturisit căeste respinsîn cariera de actor din cauza deficienței sale.

Mihai Bendeac s-a declarat revoltat de sistemul deînvătământ care nu permite tinerilor cu dizabilități de vedere săstudieze teatrulșii-a promis lui Valentin un rol,în viitorul apropiat.

Ediția de sâmbătă a avut ca temăprincipalăCrăciunul, de această dată sărbătorit în avans. Pe lângă Sf. Petru, interpretat de actorul Vlad Corbeanu, seara de sărbătoare i-a avut ca invitațispecialipeVlăduța Lupăuși Andrei Garici, care s-au conformat cerințelor venind în fața celor trei jurați cu stand-up tematicși cântece de Crăciun.

Delia, Chelooși Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriuluiși se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimăși până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vinși în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații specialiși nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2727 secunde