Vineri începe întâlnirea România - Rusia, din FED Cup

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Vineri începe întâlnirea România - Rusia, din FED Cup

Sport 07 Februarie 2020 / 09:06 1694 accesări

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca găzduieşte vineri şi sâmbătă confruntarea dintre reprezentativele feminine de tenis ale României şi Rusiei, din Grupa Mondială a FED Cup by BNP Paribas. Întâlnirea este decisivă pentru calificarea la Finalele FED de la Budapesta, programate în perioada 14-19 Aprilie 2020.

Vineri, de la ora 16.00, va avea loc meciul dintre Elena-Gabriela Ruse (locul 166 WTA) şi Ekaterina Alexandrova (locul 28 WTA), după care va urma partida dintre Ana Bogdan (locul 90 WTA) şi Veronika Kudermetova (locul 38 WTA).

Sâmbătă, de la ora 14.00, sunt programate următoarele întâlniri:

Ana Bogdan - Ekaterina Alexandrova

Elena-Gabriela Ruse - Veronika Kudermetova

Irina Bara (locul 98 WTA la dublu) / Raluca Olaru (locul 47 WTA la dublu) - Anna Blinkova (locul 63 WTA la dublu) / Anna Kalinskaya (locul 95 WTA la dublu).

„Sper că în 2020 linia a doua să fie mai renumită cu o victorie de răsunet. Este adevărat că plecăm cu a doua şansă, dacă ne uităm la clasamentul jucătoarelor din Rusia, dar avem o echipă tânără, care-şi doreşte foarte mult victoria şi faptul că jucăm acasă, că ne-am pregătit bine, că suntem uniţi, o să ne ajute foarte mult. Sper să rămânem în istorie”, a declarat căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, care a mai spus că Simona Halep a urat succes echipei în confruntarea cu Rusia.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2099 secunde