Vrei să apelezi la servicii de consultanță în achiziții publice? Iată de ce să alegi o casă de avocatură New Law

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vrei să apelezi la servicii de consultanță în achiziții publice? Iată de ce să alegi o casă de avocatură New Law
Justiție 28 August 2019 / 17:42 474 accesări 0 comentarii

Avocații specializați care abordează probleme legate de domeniul achizițiilor publice au nevoie de o experiență bogată pentru a face demersuri legale urgente în scopul remedierii în timp util a procedurilor de acest tip. Un avocat care oferă consultanță în achiziții publice știe ce proceduri trebuie să fie îndeplinite în timp util, pentru a obține și a derula un contract de achiziție publică, mai ales că orice abatere poate avea sancțiuni grave.

Specialiștii din acest domeniu oferă consultanță în achiziții publice persoanelor și companiilor care au nevoie de mai multe informații cu privire la încheierea unui parteneriat sau a unui contract. Avocații se asigură că demersurile prin care sunt realizate aceste operațiuni respectă procedurile de atribuire a contractelor, conform legislației în vigoare.

De ce să apelezi la o casă de avocatură care se ghidează după principiul New Law?

NZA (Nicolae, Zorin și Asociații) este prima casă de avocatură din România care practică principiul New Law. Avocații care respectă acest concept se pliază după nevoile clienților, iar onorariul îl stabilesc în funcție de fiecare proiect în parte și nu în funcție de oră, așa cum se întâmplă în cazul specialiștilor tradiționali. Dacă apelezi la un avocat specializat în consultanta achizitii publice de la NZA, te vei bucura de o comunicare modernă, iar noțiunile de drept îți vor fi explicate pe înțelesul tău. În rândurile următoare, îți prezentăm ce servicii îți oferă un avocat care oferă consultanță în achiziții publice de la NZA:

- pregătește documentele de calificare pentru a stabili dacă acestea sunt în conformitate cu documentația de atribuire;

- oferă consultanță în achiziții publice, precum și consultanță juridică în ceea ce privește interpretarea și aplicarea normelor pentru procedurile specifice ale achizițiilor;

- descoperă eventualele încălcări ale legislației și analizează actele;

- pregătește acorduri de subcontractare și de asociere;

- oferă consultanță juridică pentru negocierea, încheierea și executarea acordurilor de subcontractare;

- pregătește cereri pentru clarificarea situațiilor, dar și răspunsurile la cererile emise de autoritățile contractante.

Totodată, avocații care oferă consultanță în achiziții publice, împreună cu operatorii economici, au datoria de a evita următoarele riscuri:

- Desfășurarea licitațiilor în condiții incorecte. Documentația depusă pentru licitație va fi examinată de un avocat specializat în consultanță achiziții publice. Acesta va descoperi și va corecta eventualele greșeli, iar în același timp va supraveghea negocierea în momentul acordurilor finale.

- Pierderea litigiilor. În cazul în care vei pierde un concurs de atribuire a unui contract, un avocat care oferă consultanță în achiziții publice va găsi căile potrivite de atac.

- Dificultăți cu Legea nr.98/2016 și alte reglementări conexe. Un avocat are rolul de a preîntâmpina problemele și de a te învăța cum să dezvolți strategiile potrivite pentru reglementarea procedurilor de achiziții și licitații publice.

Prin urmare, un avocat specializat în consultanță achiziții publice de la NZA îți va oferi soluții rapide și productive pentru toate tipurile de probleme juridice. Dacă vei apela la serviciile oferite de un avocat care se ghidează după principiul New Law, te vei bucura de înțelegerea nevoilor tale reale și nu va mai trebui să îți faci griji în privința riscurilor sau a sancțiunilor.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1914 secunde