WhatsApp ȘTERGE două milioane de conturi, în fiecare lună

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
WhatsApp ȘTERGE două milioane de conturi, în fiecare lună
Lifestyle 08 Februarie 2019 / 07:43 367 accesări 0 comentarii

Din aplicația WhatsApp sunt șterse, în fiecare lună, 2 milioane de conturi, în încercarea de a opri răspândirea de informații false, transmite miercuri publicația „The Guardian”, potrivit mediafax.

Datele au apărut într-un ghid de bune practic al aplicației, ghid care a fost publicat miercuri de Facebook, proprietarul WhatsApp.

Ghidul a fost publicat în India, cea mai mare piață pentru WhatsApp, unde aceasta are peste 200 de milioane de utilizatori.

Guvernul din India a acuzat că, prin intermediul aplicației, au fost răspândite informații false care au dus la formarea unor grupuri violente ce au declanșat 30 de incidente majore.

În plus, pentru a preveni răspunândirea de informații false, WhatsApp a limitat, din ianuarie, la cinci numărul de persoane către care o persoană poate retrimite un mesaj (forward).

De asemenea, miercuri, reprezentanții WhatsApp au anunțat că îi încurajează pe utilizatori să raporteze conturile care creează problemele și că va folosi machine learning pentru a elimina conturile care par să trimită mesaje bulk.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1881 secunde