Acustic solo! „O dimineață banală“ se lasă cu un concert Dan Byron, la malul mării!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La Doors

Acustic solo! „O dimineață banală“ se lasă cu un concert Dan Byron, la malul mării!

Divertisment 10 Octombrie 2017 / 21:12 1337 accesări

SCURTĂ INTRODUCERE ÎN ISTORICUL TRUPEI BYRON: Primul concert Byron a avut loc pe 1 decembrie 2006. De atunci, trupa a lansat nouă materiale discografice, dintre care două concerte live difuzate de HBO România și a susținut sute de concerte în toată țara, atât în cluburi renumite de live, cât și la cele mai mari festivaluri. Cu un plus de energie și aceeași plăcere de a încânta fanii!, Byron anunță un concert plin de culoare, și fantezie, promovând ultimul album acustic solo!

Una dintre cele mai bune voci din România, Dan Byron nu e tributar promovărilor mediatice și nu se lasă păcălit de fiorul comercial. Este pur si simplu o revelație, o voce care te marchează de la prima întâlnire... Constănțenii sunt norocoși, si… „Ar fi bună o minune….“

În trupe de rock cântă de la sfârșitul lui 1995. Fost membru al trupelor Urma și Kumm, din 2006 este liderul și vocalistul trupei Byron, alături de care a lansat 6 albume de studio si 3 DVD-uri live: „Acoustic Drama”, „Live Underground” (filmat în Salina Turda) și „Electric Marching Band”, în care cântă alături de Fanfara Garnizoanei Bistrița și un cor de elevi. Împreună cu trupa byron a compus coloana sonoră pentru un serial original HBO – ”Rămâi cu mine”, soundtrack materializat in albumul ”Melancolic”. A compus de asemenea muzica pentru ”Dopul scuză mijloacele”, un scurt-metraj in regia lui Mihai Ionescu si pentru piesa de teatru ”Să-i îmbrăcăm pe cei goi” pusă în scenă anul acesta la Teatrul de Artă București. De-a lungul anilor a colaborat cu o mulțime de artiști, printre care: Alexandru Andrieș, Nicu Alifantis, Paula Selling, Luiza Zan. (Sursa: www.danbyron.ro).

DESPRE DAN BYRON: Și are Dan Byron un stil de a răsuci vechi și noi cântări și de a le topi într-o feerie muzicală, care ne duce cu gândul aproape de legendarul Peter Pan, fiind tot mai aproape de suflete de copii și zâne, într-un stil caracteristic și inimitabil, unic... și rock!

I se spune Dan Byron pentru simplul motiv că a avut într-o vreme o trupă care se numea Byron (cu totul alta decât cea de acum). A studiat muzica de la 6 ani, deși nu și-a închipuit că va face carieră... A studiat vioara (4 ani), apoi flautul (7 ani), teorie, compoziție și multă practică... S-a exersat în mai multe formule rock, dar s-a impus publicului cu trupa byron și cu proiecte ale Teatrului de Artă București.

CÂND ȘI UNDE, ÎN CONSTANȚA: Duminică, 15 octombrie, de la ora 19:30, la Doors Club, avem prilejul să îl ascultăm pe Dan Byron, în proiectul său acustic solo. „Ca și când totul ar fi perfect“!

Prețul unui bilet este 30 de lei. Biletele pentru concertul DAN BYRON SOLO s-au pus în vânzare la sediul Clubului Doors din Constanța. Prețul unui bilet este 30 de lei. Info și rezervări la tel.: 0763661622.

Citește și:

Muzică bună! Măiestria artistică a lui Dan Byron, într-un proiect acustic solo

„Eternal return“ cu Byron, în Doors

Ultima zi de Hang Out! ROA, Byron, Travka, Toulouse Lautrec, la Mamaia!

Trupa lui Dan Byron a aniversat 10 ani de concerte în Constanța

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2106 secunde