Mircea Vintilă cântă la Constanța, în scop caritabil

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pe 21 februarie

Mircea Vintilă cântă la Constanța, în scop caritabil

Divertisment 03 Februarie 2016 / 17:08 941 accesări

Campania „Music for Autism” continuă și în 2016 cu noi concerte caritabile susținute de artiști îndrăgiți. Primul eveniment caritabil din acest an, programat pe 21 februarie, de la ora 20.30, în Club Doors Constanţa, îl va avea protagonist pe îndrăgitul cantautor Mircea Vintilă. Biletele pentru acest concert, la prețuri de 35 de lei, s-au pus deja în vânzare. Ele pot fi achiziționate de la sediul clubului în zilele de luni, marți și joi, între orele 12.00 și 16.00, precum și miercuri, în intervalul 17.00 - 21.00. „Promitem că va fi o seară plină de muzică bună, melodii care ne vin în minte la tot pasul şi bună dispoziţie”, promit organizatorii. Cu acest prilej, publicul va asculta cântece binecunoscute din repertoriul lui Mircea Vintilă, precum: „Miruna”, „Popa Nan”, „Hanul lui Manuc”, „Adio, deci pe curând”, „Peste răbdări” și „Musette”.

OBIECTIVUL ANULUI 2016: O SALĂ DE MUZICĂ PENTRU COPII „Music for Autism” este un proiect început în 2012, cu scopul de a sprijini copiii cu autism și alte dizabilități. Anul acesta, scopul campaniei caritabile este acela de a realiza o sală de muzică pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa.

La sfârșitul lunii trecute, în cadrul campaniei „Music for Autism“ a fost inaugurat un mini-laborator de cofetărie-patiserie în cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros“ din Constanţa, în prezența membrilor trupei Cargo. Formația a fost ambasadoarea Campaniei „Music for Autism“ 2014-2015, în cadrul Concertului Aniversar Cargo 30 de ani - Metalhead Meeting Bucureşti.

Fondurile strânse pe parcursul celor trei ani de când a fost inițiată campania au fost folosite și la realizarea unei săli de stimulare senzorială în Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori” Constanța, precum și la susținerea unor terapii prin hipoterapie, prin Asociația de Terapii Suportive „Hipoterapia”.

Citește și:

Terapie prin gătit pentru tinerii diagnosticați cu autism

„Vulpea Deșertului“ se mută la mare!

Zdob și Zdub, în concert caritabil

Concert caritabil cu Mărgineanu și Loredana12
Pagina a fost generata in 0.2108 secunde