Noi reguli pentru locuitorii campusului social Henri Coandă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Noi reguli pentru locuitorii campusului social Henri Coandă!
Administrație 02 Decembrie 2018 / 17:37 1104 accesări 2 comentarii

Locuitorii campusului social Henri Coandă vor fi obligați să respecte noi reguli stricte, dacă vor să își păstreze locuințele. Consilierii locali constănţeni au aprobat regulamentul prin care vor fi repartizate locuinţele celor fără adăpost, scoşi din locuinţele naţionalizate sau cazuri sociale. Printre regulile pe care trebuie să le respecte constănțenii aflați în campusul social trebuie să îşi trimită copiii la şcoală sau grădiniţă, să îşi facă periodic analizele şi controalele medicale gratuite, să respecte regulile elementare de convieţuire, să mențină liniștea și, nu în ultimul rând, să aibă grijă de propria locuință și de împrejurimi. Cine nu respectă aceste reguli, va ajunge din nou în stradă. Primarul Decebal Făgădău a declarat că a luat decizia de a iniția acest regulament pentru că unii dintre cei care locuiesc în Henri Coandă s-au făcut stăpâni pe cartier, cer autorităților să le curețe și să le întrețină locuințele, să le facă deratizare în interior și alte lucruri pe care au obligația să le facă singuri. În prezent, dosarele celor care au solicitat o locuință în campusul social Henri Coandă sunt analizate, primele contracte urmând să fie semnate în luna decembrie, până de Crăciun.

Loading...

2 comentarii

Ăștia nu se integrază în Europa 04:05:53 / 03 Decembrie 2018
Întreținearea minorității indo țigănești !

Se descarcă unde ”le vine”: trotuare, în preajman copiilor și femeilor, traversează strada pe unde vor, urlă, țipă și aruncă ambalajele diferitelor dulciuri, sticle de suc sau bere, vara se coțiiesc prin tufele gardurilor verzi, rup crengile ramurilor pomilor fructiferi ori a aerbuștilor decaorativi, se drohează printre blocuri pe treptele pasajelor dintre blocuri, joacă barbut și alte asemenea, copii lor se joacă pe terenurile de joacă ale blocurilor FT de parcă locația ar fi a lor, bărbații tineri au ocupat incintele cu jocuri, pariuri de pe str Soveja unde-i găsești toată ziua... Locația PUTE A ȚIGAN, iar autoritățile sunt cu mătura pe stradă de la campus pin la Galerii... Pe banii cui ?

Răspunde | Raportează | | |+10
Crisu 16:20:52 / 03 Decembrie 2018
Inainte de Mazare si de PSD ...

... zona era linistita si puteai respira ecologic . De cand au fost adusi bronzatii electori si votanti PSD-ALDE - USL , nu mai este nici liniste si nici curatenie ... Preturile locuintelor si al trenurilor au scazut cu 40-50 % , iar infractionalitatea a crescut cu 500 % . Balabuste care fura din magazine , adulti si chiar adolescenti tuciurii care talharesc , fac scandal , dau in cap , percep taxa de protectie , traficanti de droguri , contrabandisti de tigari , proxeneti si curve de pripas , adapostiti in campusul groazei , toate astea , au transformat locuirea noastra in cosmar . Chiar vrea primarul mazarist si mafiot - simpatia nasoala a tiganilor - sa ne facem singuri dreptate si sa-i aruncam pe toti in mare ? Javre si jigodii !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2501 secunde