Programul zborurilor Ryanair, dat peste cap de grevele piloţior

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Programul zborurilor Ryanair, dat peste cap de grevele piloţior Compania retrage o cincime din flotă şi concediază 300 de angajaţi
Turism 25 Iulie 2018 / 12:15 448 accesări 0 comentarii
Acţiunile Ryanair au crescut cu 2,9% după anunţul cu privire la reducerea flotei, un semn că investitorii îl susţin pe CEO-ul Michael O'Leary în încercarea sa de a potoli conflictul

Acţiunile Ryanair au crescut cu 2,9% după anunţul cu privire la reducerea flotei, un semn că investitorii îl susţin pe CEO-ul Michael O'Leary în încercarea sa de a potoli conflictul

Ryanair Holdings va retrage o cincime din avioanele de la baza din Dublin în această iarnă, încât operatorul low-cost încearcă să potolească grevele piloţilor care perturbă programul zborurilor europene, potrivit Bloomberg.

Operatorul a anunţat miercuri că îşi va reduce flota irlandeză cu o cincime, la doar 24 de aernoave pentru iarna anului 2018, învinuind plecările piloţilor din companie, care au afectat rezervările, tarifele şi încrederea pasagerilor.

Compania a anunţat că a trimis note de informare către peste 100 de piloţi şi 200 de membrii ai echipajului prin care i-a anunţat că serviciile lor nu vor mai fi necesare începând cu 28 octombrie.

Anunţul vine în contextul în care membrii echipajelor de zbor din Spania, Belgia, Portugalia şi Italia, desfăşoară greve miercuri în semn de protest faţă de salarii şi de condiţiile de muncă.

Operatorul a anulat 600 de zboruri ca răspuns la grevele angajaţilor, după ce o mişcare similară a piloţilor din Irlanda a dus la un număr şi mai mare de zboruri anulate.

Conflictul intern începe să afecteze situaţia financiară a companiei, încât Ryanair a raportat o scădere de 20% la nivelul profitului din primul trimestru.

Acţiunile Ryanair au crescut cu 2,9% după anunţul cu privire la reducerea flotei, un semn că investitorii îl susţin pe CEO-ul Michael O'Leary în încercarea sa de a potoli conflictul. Gigantul low-cost a transmis că nu va ceda „în faţa cererilor nerezonabile”.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2117 secunde