Twitter ia serios în considerare oferta lui Elon Musk

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Twitter ia serios în considerare oferta lui Elon Musk

Tehnologie 25 Aprilie 2022 / 09:39 1711 accesări

​Deși inițial șefii Twitter nici nu voiau să audă de ideea ca rețeaua socială să fie preluată de Elon Musk, lucrurile par să se fi schimbat radical, la presiunea acționarilor.

Musk s-a întâlnit în ultimele zile cu mai mulți acționari Twitter pentru a le prezenta planul de preluare, subliniind că are finanțare pentru acest plan și insistând pe ideea că o ofertă la fel de bună nu va veni prea curând.

Musk a declarat joi că a atras 46 demiliarde de dolari în finanţare prin datorii şi capitaluri proprii pentru a cumpăra Twitter şi că ia în considerare o ofertă direct către acţionari, potrivit unui document depus la autorităţile de reglementare din SUA.

Muska prezentat pe 14 aprilie o "cea mai bună şi finală" ofertă în numerar de 43 de miliarde de dolari consiliului de administraţie al Twitter, spunând că compania de socializare trebuie să fie luată în privat pentru a se dezvolta şi a deveni o platformă de exprimare liberă.

Cu o lună în urmă, Elon Musk a devenit cel mai mare acționar al Twitter, potrivit unei informări depuse chiar de el către Comisia pentru Valori Mobiliare (SEC) din SUA. Musk a preluat un pachet de 9,2% din acțiunile companiei de social media.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1723 secunde