Zonă turistică a Spaniei, evacuată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Incendiile ameninţă mai multe oraşe Zonă turistică a Spaniei, evacuată
Externe, Turism 11 August 2019 / 18:19 1052 accesări 0 comentarii

Aproximativ 1.000 de locuitori de pe insula Gran Canaria din Insulele Canare au fost evacuaţi în urma unui incendiu de vegetaţie care s-a extins către un parc naţional şi o zonă populată cu turişti, au anunţat serviciile de urgenţă spaniole. Pompierii au folosit avioane şi elicoptere cu apă pentru a lupta împotriva incendiilor situate la aproximativ 32 de km de capitala Las Palmas. Incendiul reprezintă o ameninţare pentru mai multe oraşe, precum şi pentru parcul naţional Tamadaba din vestul insulei, au declarat autorităţile pe Twitter.

Un martor, Carla Rodriguez, a descris scena drept „una dintre cele mai dureroase imagini pe care le-am văzut în viaţa mea”. Poliţia a anunţat că consideră că incendiul a fost pornit de o persoană care a folosit un pistol de lipit. Un bărbat de 55 de ani a fost arestat sâmbătă în acest caz.

Insulele Canare se află în Oceanul Atlantic, în largul coastei de vest a Africii.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2933 secunde