Inna, pe locul I în topul Nielsen

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Inna, pe locul I în topul Nielsen
Monden 20 Decembrie 2008 / 00:00 4225 accesări 0 comentarii

Inna, tînăra artistă care a atras atenţia publicului cu primul său single, intitulat „Hot”, se bucură de o ascensiune rapidă în clasamentele muzicale. După ce, de cîteva săptămîni, interpreta ocupă prima poziţie în Fresh Top 40, acum a ajuns pe prima poziţie şi în topul Nielsen, cu piesa „Hot”. Topul Nielsen este sistemul de măsurare a audienţelor, dezvoltat de „Nielsen Media Research”, iar piesa „Hot” este cel mai difuzat produs muzical la ora actuală, melodia fiind susţinută atît de posturile de radio, cît şi de televiziunile muzicale. Unul dintre cei mai importanţi factori în transformarea piesei „Hot” într-un adevărat hit a fost publicul din România.

Înainte de a fi difuzată pe posturile de radio, piesa „Hot” a reuşit să adune pe site-ul www.youtube.com, în doar cîteva săptămîni de la postare, zeci de mii de vizitatori. „Cea mai spectaculoasă ascensiune a unui debut semnat în 2008 este cu siguranţă cea a Innei. Împreună cu Inna şi băieţii de la Play&Win, autorii piesei, vom mai ciocni un pahar de şampanie, aşa cum am făcut-o la fiecare no.1 obţinut pe tot parcursul acestui an”, a declarat Cătălin Muraru, A&R Manager al casei de discuri Roton. De asemenea, Inna a obţinut performanţe în Polonia, unde piesa „Hot” ocupă locul I, cît şi în Rusia, Ungaria, Turcia, Grecia, Bulgaria.

Elena Alexandra, alias Inna, s-a născut pe data de 16 octombrie 1986. Inna reprezintă proiectul trupei „Play& Win”, formaţie care a fost descoperită de „3rei Sud Est”.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Ştiri de ultimă oră
123

Pagina a fost generata in 2.3584 secunde