Acasa | Arhiva | Contact

Sambata, 20 Decembrie 2008

Telegraf Online Constanta
revino la editia curenta
SUMARUL ZILEI
TOP 5
(20 Decembrie 2008)
Inna, pe locul I în topul Nielsen
(4152 accesari)
Și-a lăsat amicul să moară și a fugit de la locul accidentului
(2785 accesari)
Masculii de dinozauri carnivori erau niște părinți exemplari, dar poligami
(2735 accesari)
Lentilele de contact pot duce la pierderea ochilor
(2270 accesari)
Temperaturi de minus 60 de grade Celsius în regiunea rusă Iakuția
(1924 accesari)
ARHIVA
Alegeti o editie
Top 500 articole
INFORMATII UTILE
RECLAME
Icar Tours
 
Inapoi la Monden

Sambata, 20 Decembrie 2008

Inna, pe locul I în topul Nielsen

()

Inna, pe locul I în topul Nielsen

Inna, tînăra artistă care a atras atenția publicului cu primul său single, intitulat „Hot”, se bucură de o ascensiune rapidă în clasamentele muzicale. După ce, de cîteva săptămîni, interpreta ocupă prima poziție în Fresh Top 40, acum a ajuns pe prima poziție și în topul Nielsen, cu piesa „Hot”. Topul Nielsen este sistemul de măsurare a audiențelor, dezvoltat de „Nielsen Media Research”, iar piesa „Hot” este cel mai difuzat produs muzical la ora actuală, melodia fiind susținută atît de posturile de radio, cît și de televiziunile muzicale. Unul dintre cei mai importanți factori în transformarea piesei „Hot” într-un adevărat hit a fost publicul din România.

Înainte de a fi difuzată pe posturile de radio, piesa „Hot” a reușit să adune pe site-ul www.youtube.com, în doar cîteva săptămîni de la postare, zeci de mii de vizitatori. „Cea mai spectaculoasă ascensiune a unui debut semnat în 2008 este cu siguranță cea a Innei. Împreună cu Inna și băieții de la Play&Win, autorii piesei, vom mai ciocni un pahar de șampanie, așa cum am făcut-o la fiecare no.1 obținut pe tot parcursul acestui an”, a declarat Cătălin Muraru, A&R Manager al casei de discuri Roton. De asemenea, Inna a obținut performanțe în Polonia, unde piesa „Hot” ocupă locul I, cît și în Rusia, Ungaria, Turcia, Grecia, Bulgaria


PUBLICITATE
.

Elena Alexandra, alias Inna, s-a născut pe data de 16 octombrie 1986. Inna reprezintă proiectul trupei „Play& Win”, formație care a fost descoperită de „3rei Sud Est”.

Comentarii in legatura cu acest articol
 1. Felicitari
  de la potopmarius (22:32:37 20 Decembrie 2008)

  Super tare piesa. It's HOT.

 2. Da
  de la Smary (01:39:06 21 Decembrie 2008)

  Da, in sfarsit incepem si noi sa scoatem piese bune, nu ca lalaielile de pana acum care ne spargeau doar timpanele

 3. INNA
  de la DAN (09:55:25 08 Ianuarie 2010)

  Mai terminati cu aceasta INNA.A fost clasata in Billboard Magazine pe locul 1 in 2009 la sectia HOT DANCE AIRPLAY ,care inseamna muzica transmisa pe un post de radio.Atit.Mai are mult aceasta fetita pina sa cucereasca piata SUA.Si Mihai Traistariu, Elena Gheorghe au fost in Billboard Magazine, dar atit.Ca sa ajunga un artist de valoare sa intre in top 100 Billboard, trebuie sa aibe cel putin un show LIVE in SUA de succes.Ori ca show live aceasta fetita nu arata nimic, decit un "poponet bombat", si putina voce.La un show live trebuie sa si stii sa dansezi.Ori ea saraca, nu le are cu dansul de loc. Nu mai visati la cucerirea pietei americane cu aceasta fetita, ca nu are stofa de super vedeta.Muzica ei este buna pentru Europa si pentru un Club, atit.Acum in HOT DANCE AIRPLAY CHART, este MADONNA pe primul loc, - dar Madonna la virsta ei face show-uri de calitate.Si au trecut niste ani buni pina Madonna sa sparga piata americana. O vedeti voi pe INNA egalind- pe Madonna, sau pe Beyonce ? Nu va mai infierbintati atit, ca aceasta INNA este foarte departe de a realiza ceva grandios pe piata americana.A fost data la radio si pe internet si atit.A placut atunci ca melodie de dance .Ati uitat ce s-a intimplat cu O-ZONE? DUpa turneul din SUA, s-a terminat cu ei.Iar O-ZONE era mai sus decit este INNA astazi..Nici macar industria muzicala Europeana nu a cucerit-o,.Industria europeana muzicala este reprezentata de Marea Britania, ori Inna nu a ajuns pina acolo. Lasati euforia si sticlele de smpanie..foarte frumos ca s-a facut cunoscuta in Rusia, Bulgaria, Turcia, ...dar atit..Poate cu ajutorul "Ultra Records", va ajunge muzica ei sa fie prezentata intr-un Club Dance in SUA. In SUA nimeni nu va stii cine este INNA...Fiti realisti

Du-te la pagina 1
Calificativ actual Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00
Numar de voturi 2
Acordati un calificativ acestui articol
Spune parerea ta in legatura cu acest articol
Titlu
Nume
Mesaj
 
 
 

Știri de ultimă oră

INTREBAREA ZILEI
Credeți în viața de după moarte?
BULETIN DE STIRI
Vreau sa ma abonez la buletinul de stiri zilnic via e-mail
CURS VALUTAR BNR
1 USD = 2,8194 RON
1 EURO = 3,9497 RON
convertor valutar
PUBLICITATE OUTDOOR
 
RECLAME
Telegraf - Imobiliare
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare
Pagina a fost generata in 0.0117 secunde
Powered by
Inchide