Trei titluri naționale pentru atleții de la CS Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
CN de atletism în sală - etapa finală Trei titluri naționale pentru atleții de la CS Farul
Sport 22 Februarie 2016 / 17:41 315 accesări 0 comentarii
Podiumul probei de triplusalt la tineret a fost ocupat în întregime de constănțeni

Podiumul probei de triplusalt la tineret a fost ocupat în întregime de constănțeni

La finalul săptămânii trecute, la București, a avut loc etapa finală din cadrul Campionatului Național de atletism în sală pentru seniori și tineret, competiție la care CS Farul a cucerit 15 medalii. Singurele titluri de campion au venit în întrecerea de tineret, performerul delegației constănțene fiind Ionuț Neagoe (antrenor Bogdan Tudor), care s-a impus la 60 de metri, unde a ocupat și locul 2 la seniori, și la lungime, unde s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului la seniori. Al treilea titlu a fost adus de Cristi Nicușor Boboc (antrenor Daniel Cojocaru) la triplusalt, probă în care Cristian Constantin (antrenor Carmen Botea) a ocupat locul secund, iar Răzvan Grecu (antrenor Daniel Cojocaru) s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului. La seniori, proba de triplusalt a adus un loc 3 pentru CS Farul, Adrian Dăianu (antrenor Daniel Cojocaru) reușind să urce pe podium. În proba feminină de triplusalt, Cristina Toma (antrenor Vali Ionescu) a încheiat pe locul secund, în timp ce Andreea Lefcenco (antrenor Cecilia Gevat) a terminat pe poziția a treia la seniori, dar și pe locul 2 la tineret. În plus, Toma a prins și ultima treaptă a podiumului și în proba de lungime. Palmaresul grupării de pe litoral a fost completat de locul secund obținut de Cornel Bănănău (antrenor Anca Heltne) la 60 metri garduri, probă în care Cristian Nedelcu (antrenor Alin Larion) s-a clasat pe poziția a treia, și de Ionuț Grecu (antrenor Bogdan Tudor), care a terminat pe poziția a doua la lungime tineret.

În cadrul aceleiași reuniuni a fost acordată și Cupa de Cristal, trofeu instituit cu un sfert de secol în urmă și care recompensează cele mai bune rezultate reușite cu ocazia Campionatelor Naționale de atletism în sală, indiferent dacă ele sunt realizate de sportivi români sau de invitați de peste hotare. Acesta a fost adjudecat de către doi triplusaltiști: Marian Oprea, la masculin, cu 16,82 metri, o săritură de Top 10 mondial, și grecoaica Paraskevi Papachristou, la feminin.

Citește și:

Atleții de la CS Farul au urcat de opt ori pe podium la seniori

Răzvan Grecu merge la Campionatul Mondial de juniori 1

Rezultate bune pentru sportivii de la CS Farul

Marian Oprea, atletul anului în România

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.783 secunde