Acasa | Arhiva | Contact

Miercuri, 27 Septembrie 2006

Telegraf Online Constanta
revino la editia curenta
SUMARUL ZILEI
TOP 5
(27 Septembrie 2006)
Olivia Steer a născut la Medgidia
(17244 accesari)
La Constanța, peste 15% din bolnavii de sifilis sînt femei gravide
(2379 accesari)
Biblioteca franceză din Constanța are un nou sediu
(2285 accesari)
Hoți de mașini capturați după o urmărire ca-n filme
(2269 accesari)
Concert aniversar “Club Phoenix” - 9 ani de existențã“
(2144 accesari)
ARHIVA
Alegeti o editie
Top 500 articole
INFORMATII UTILE
RECLAME
Icar Tours
 
Inapoi la Sport 2

Miercuri, 27 Septembrie 2006

Frontiera Tomis Constanța, pentru a treia oară campioană națională la oină

Adrian LUNGU (adrian.lungu@telegrafonline.ro)

Frontiera Tomis Constanța, pentru a treia oară campioană națională la oină

La sfîrșitul săptămînii trecute, la București, s-a desfășurat returul Campionatului Național de Oină, iar după disputarea partidelor formația Frontiera Tomis Constanța a reușit o nouă performanță, devenind campioană națională. Este al treilea tilu național din istoria grupării constănțene, după cele din 1995 și 2004. Duelul cu Straja București a fost așteptat cu deosebit interes, mai ales că după turul campionatului, desfășurat în perioada 2-3 iunie la Constanța, Frontiera Tomis și Straja se aflau la egalitate de puncte, 16. Oiniștii constănțeni s-au impus în ambele meciuri, cu 19-17 (la pauză: 6-5) și 19-5 (6-5). Primul joc a oferit o dispută dramatică, iar în a doua întîlnire Frontiera Tomis s-a desprins în cîștigătoare în repriza a doua, cînd a evoluat la bătaie. Constănțenii au reușit 13 puncte suplimentare și nu au cedat niciun punct adversarilor. "Consider că a fost cea mai bună repriză din ultimii zece ani făcută de echipa noastră, care a reușit un joc perfect, demonstrînd faptul că la ora actuală reprezintă cea mai bună echipă de oină din România. Sper să continuăm seria foarte bună din acest an și să reușim să ne impunem și pe plan internațional, cu ocazia turneului de la Chișinău, programat în perioada 1-5 noiembrie, unde vom întîlni echipe din Moldova, Rusia și Bulgaria", a declarat președintele secției de oină de la ACS Frontiera Tomis Constanța, comisarul de poliție Nicolae Dobre.

Rezultatele partidelor din retur: Frontiera Tomis Constanța - Juventus Olteni 24-6; Straja București - Juventus 16-0; Frontiera Tomis - Straja 19-17; Frontiera Tomis - Juventus 16-2; Straja - Juventus 14-2; Frontiera Tomis - Straja 19-5. Clasament: 1. FRONTIERA TOMIS CONSTANȚA 34p (campioană națională); 2. Straja București 30p; 3. Juventus Olteni 20p.

Iată și jucătorii care au contribuit la realizarea performanțelor din acest an: Mihai Georgescu (căpitanul echipei), Iulian Petrescu, Sorin Bului, Nicolae Căliță, Iulian Moldovan, Dumitru Moldovan, Viorel Agache, Valeriu Spiridon, Romeo Lazăr, Daniel Benghea, Bogdan Lupșe, Aurelian Achiroaie, Lucian Tudose, Marian Zainea, Paul Dragnea, Viorel Ardeleanu și Marian Șerba n.

De remarcat că în 2006 Frontiera Tomis Constanța s-a impus în toate competițiile oficiale organizate de Federația Română de Oină (campionat, Cupa României, Cupa Federației și Cupa Satelor), precum și trei din cele patru turnee memoriale la care a participat.

Calificativ actual Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00
Numar de voturi 2
Acordati un calificativ acestui articol
Spune parerea ta in legatura cu acest articol
Titlu
Nume
Mesaj
 
 
 

Știri de ultimă oră

INTREBAREA ZILEI
Credeți că ANAF ar trebui să închidă localuri pentru bacșișurile lăsate de clienți?
BULETIN DE STIRI
Vreau sa ma abonez la buletinul de stiri zilnic via e-mail
CURS VALUTAR BNR
1 USD = 4,1115 RON
1 EURO = 4,4098 RON
convertor valutar
Trofeul TELEGRAF - editia 24
RECLAME
Telegraf - Imobiliare
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare
Pagina a fost generata in 0.0294 secunde
Powered by
Inchide