Constănţencele s-au dezlănţuit de 8 Martie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Petreceri cu striptease, dansuri şi „parfum de femeie” Constănţencele s-au dezlănţuit de 8 Martie
Monden 10 Martie 2014 / 00:00 3379 accesări 6 comentarii

Doamnele şi domnişoarele au preluat în mod extrem de spectaculos comanda distracţiei din weekend. A fost 8 Martie la Constanţa! Buna dispoziţie la cote înalte a acaparat oraşul în seara de sâmbătă, iar petrecerile au fost numeroase şi... spumoase ca şampania care a curs prin cluburi şi restaurante. Indiferent de vârstă, cele mai multe dintre petrecăreţe şi-au lăsat partenerii în „stand-by”, s-au mobilizat în grupuri, cu eleganţă şi entuziasm, şi au petrecut până dimineaţă. Stripperii au făcut şi ei parte din peisaj, conform tradiţiei, determinându-le pe multe fete să lase inhibiţiile deoparte, însă nu doar dansatorii „cu pătrăţele” le-au făcut pe plac, ci şi mai mulţi artişti. Fără certuri, fără incidente „de pahar” şi chiar fără fiţe, în anumite localuri, petrecerile de 8 Martie din weekend le-au lăsat constănţencelor amintiri cât pentru o primăvară întreagă, cel puţin.

„PĂTRĂŢELE” ÎN RING Seara a început destul de devreme pentru numeroase constănţence, imediat după lăsarea întunericului, mai ales pentru cele care au preferat petrecerile din alte localuri decât cluburile. În timp ce cuplul umoristic Romică Ţociu şi Cornel Palade împărţea flori fetelor care petreceau la restaurantul Colonadelor, în salonul alăturat, de la hotel Ten, începea „dezmăţul” stripperilor de la Mistique Boys. Reacţia sonoră a fetelor din interior a „trădat” cele ce aveau să se întâmple. Trei masculi cu grupele de muşchi bine definite, înalţi de aproape 1,90 m, au intrat, pe rând, în mijlocul câtorva sute de femei. Au dansat şi s-au dezbrăcat cu mişcări galante pe muzică, iar dintre constănţencele care au făcut un imens cerc în jurul lor au ales câteva, pe care le-au mângâiat, le-au luat la dans şi le-au pipăit uşor. Unele au fost timide, însă altele i-au ajutat să renunţe la lenjerie intimă şi i-au pipăit pe spate şi pe piept. Totul s-a desfăşurat în faţa camerelor de filmat ale telefoanelor, însă cam în... viteză, pentru că stripperii urmau să ajungă la alte şapte petreceri.

8 MARTIE LA CINĂ, ÎN CUPLU Altă petrecere, alt ambient. La hotelul Iaki din Mamaia, doamnele au luat cina împreună cu partenerii lor, alături de care au şi dansat şi au urmărit programul artistic cu dansuri moderne şi muzică live. „De 8 Martie, am pregătit o seară specială, cu o trupă de dans şi un recital cu solistul Robert Cristian. Şi meniul a fost unul special, cu o gustare mixtă, iar ca fel principal s-a servit muşchiuleţ de porc cu crustă de alune. La desert a fost un mousse de ciocolată cu aromă de vanilie”, a declarat managerul restaurantului din cadrul hotelului Iaki, Victor Amaximoaie.

FIŢE DE CLUB Constănţencele care au ţinut neapărat să îşi etaleze feminitatea în club s-au înarmat, evident, cu dotările de fiţe. Tocuri înalte, fuste scurte, pantalonaşi scurţi peste ciorapi, ciorap-plasă care lasă la vedere tatuaje cu fundiţe pe coapse, portjartier la vedere sau pantaloni-salopetă peste bluze transparente cu decolteu, în diverse combinaţii, au reprezentat elementele de look cel mai uşor de observat.

Doamnele şi domnişoarele care au petrecut în clubul Pride noaptea de sâmbătă au avut de aşteptat câteva ceasuri pentru a primi vizita stripperilor Taboo Boys & Mihai Mitoşeru, care au ajuns cu întârziere, din motivul lesne de înţeles, din cauza numărului mare de evenimente la care au fost solicitaţi. Şi nu doar doamnele au avut de aşteptat, ci şi partenerii lor, care s-au relaxat pe canapelele din holul clubului, având interdicţie de a intra în sală până după show-ul de striptease.

6 comentarii

basil 19:12:09 / 10 Martie 2014
oare cine, oare cine?

Dar cine-i "doamna" care i-a dat jos chilotii strperului. Vad ca si-a pus si ochelarii ca sa vada mai bine ce n-a mai vazut!

123...6

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

A divorțat Mr. Bean!
A divorțat Mr. Bean! 547 accesări
Ştiri de ultimă oră
123
Pagina a fost generata in 0.1501 secunde