BC Athletic, prima echipă constănțeană care joacă meci oficial în 2017

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
BC Athletic, prima echipă constănțeană care joacă meci oficial în 2017
Sport 13 Ianuarie 2017 / 16:18 1137 accesări 1 comentariu
Alexandru Olteanu, antrenor principal Baschet Club Athletic Constanța: „Jucătorii nu au avut vacanță, pentru că erau multe probleme de corectat, iar opinia mea este că la echipă o să se vadă un plus față de anul trecut”

Alexandru Olteanu, antrenor principal Baschet Club Athletic Constanța: „Jucătorii nu au avut vacanță, pentru că erau multe probleme de corectat, iar opinia mea este că la echipă o să se vadă un plus față de anul trecut”

Duminică, de la ora 18.00, Sala Sporturilor din Constanța va găzdui meciul dintre Baschet Club Athletic Constanța și Cuza Sport Brăila, contând pentru etapa a 10-a din Liga 1 la baschet masculin. Aceasta va fi prima partidă oficială din 2017 în care va fi implicată o echipă constănțeană de seniori, pentru că jocul de handbal feminin CSU Neptun Constanța - SCM Pitești, programat tot duminică și tot în Sala Sporturilor din Constanța, dar de la ora 13.00, a fost amânat la solicitarea echipei piteștene.

Practic, baschetbaliștii constănțeni nu au avut vacanță de iarnă, pentru că după ultimul joc oficial din 2016 și-au continuat antrenamentele. Jucătorii pregătiți de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici au avut în total doar patru zile libere! „Este primul meci din 2017 și sper ca echipa din Brăila să poată ajunge la Constanța. Mă aștept să facem un meci bun, pentru că pregătirea de iarnă a fost deosebită, zic eu. Pauză am făcut doar câte două zile de Crăciun și de Revelion. Jucătorii nu au avut vacanță, pentru că erau multe probleme de corectat, iar opinia mea este că la echipă o să se vadă un plus față de anul trecut”, spune antrenorul principal al constănțenilor, Alexandru Olteanu.

„Toți jucătorii din lot sunt apți și vom aborda partida în efectiv complet. Juniorii nu vor evolua sâmbătă la Tîrgu Mureș pentru că era dificil să joci în deplasare și apoi să ajungi la timp la Constanța pentru meciul seniorilor. Nu avea rost să riscăm în actualele condiții meteo și am cerut federației ca această partidă să fie amânată”, a precizat Olteanu.

Meciul dintre Mureșul Tîrgu Mureș și Baschet Club Athletic Constanța, contând pentru prima etapă din faza semifinală a Campionatului Național U-18, a fost reprogramat pentru data de 12 februarie 2017. BC Athletic face parte din Grupa II-A, alături de Sevlar Ploiești, CSU Sibiu, Spike București, ACS Agronomia 4Sports București, Mureșul Tîrgu Mureș, CSȘ Bega Timișoara și Phoenix LPS Galați.

Citește și:

2016 a fost un an fructuos pentru BC Athletic Constanța

Show de zile mari în All Star Game-ul baschetului constănțean

Victorie fără emoții pentru BC Athletic Constanța

Veniți cu o jucărie de pluș la Sala Sporturilor, sâmbătă seară!

Sărbătoarea baschetului constănțean, sâmbătă seară, în Sala Sporturilor

Eșec în ultimele secunde pentru BC Athletic Constanța

BC Athletic începe returul în Sala AgronomiaŞtiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1812 secunde