Disc de platină în Spania, pentru Inna

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Disc de platină în Spania, pentru Inna
Monden 05 Septembrie 2009 / 00:00 2736 accesări 0 comentarii

Tînăra cîntăreaţă româncă Inna a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din Spania. Piesa „Hot”, cu care făcea furori, pînă de curînd, şi în cluburile autohtone, a ocupat primul loc în topul melodiilor preferate de spanioli în mijlocul verii. Cu cîteva săptămîni înainte de lansarea albumului în România, Inna este recompensată cu discul de platină în Spania.

Single-ul „Hot\" este cea mai descărcată piesă a momentului în Spania, depăşind melodii ale unor nume internaţionale. Inna a încins şi la propriu peninsula Iberică, ţinutele sale sexy şi atitudinea provocatoare strîngînd mii de fani la concertul susţinut la începutul lunii august, într-un club spaniol.

Săptămîna trecută, Inna a filmat, în Portugalia, un videoclip pentru piesa „Amazing\", cel mai recent single al său. Regia este semnată de Tom Boxer, iar scenariul include: mare, plajă, surf şi... Inna în ipostaze sexy, în costum de baie.

Inna, pe numele său adevărat Alexandra, este o artistă care face parte din proiectul constănţean Play & Win. Melodia „Hot” a consacrat-o în topurile muzicale din Europa, iar vocea masculină din piesă îi aparţine lui Marcel Botezan, unul dintre compozitori. Artista s-a născut în anul 1986, în oraşul Mangalia şi spune, pe site-ul său oficial, că a cîntat încă din copilărie. Deşi cariera sa muzicală a început abia anul trecut, Inna a obţinut, deja, o nominalizare la Premiile Eska din Polonia şi a cîştigat, anul acesta, patru trofee la Romanian Music Awards, lansînd şi o nouă piesă, intitulată „Love”.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Ştiri de ultimă oră
123

Pagina a fost generata in 0.9734 secunde