Acasa | Arhiva | Contact

Sambata, 05 Septembrie 2009

Telegraf Online Constanta
revino la editia curenta
SUMARUL ZILEI
TOP 5
(05 Septembrie 2009)
Reglare de conturi între două clanuri de romi
(4097 accesari)
Disc de platină în Spania, pentru Inna
(2760 accesari)
Polițiștii danezi au confundat cînepa cu cannabis-ul
(2575 accesari)
“Mica Sirenă“ a Campionatului European de Karate
(2454 accesari)
Pieton accidentat mortal
(1990 accesari)
ARHIVA
Alegeti o editie
Top 500 articole
INFORMATII UTILE
RECLAME
Icar Tours
 
Inapoi la Monden

Sambata, 05 Septembrie 2009

Disc de platină în Spania, pentru Inna

()

Disc de platină în Spania, pentru Inna

Tînăra cîntăreață româncă Inna a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din Spania. Piesa „Hot”, cu care făcea furori, pînă de curînd, și în cluburile autohtone, a ocupat primul loc în topul melodiilor preferate de spanioli în mijlocul verii. Cu cîteva săptămîni înainte de lansarea albumului în România, Inna este recompensată cu discul de platină în Spania.

Single-ul „Hot" este cea mai descărcată piesă a momentului în Spania, depășind melodii ale unor nume internaționale. Inna a încins și la propriu peninsula Iberică, ținutele sale sexy și atitudinea provocatoare strîngînd mii de fani la concertul susținut la începutul lunii august, într-un club spaniol.

Săptămîna trecută, Inna a filmat, în Portugalia, un videoclip pentru piesa „Amazing", cel mai recent single al său. Regia este semnată de Tom Boxer, iar scenariul include: mare, plajă, surf și... Inna în ipostaze sexy, în costum de bai e.

Inna, pe numele său adevărat Alexandra, este o artistă care face parte din proiectul constănțean Play & Win. Melodia „Hot” a consacrat-o în topurile muzicale din Europa, iar vocea masculină din piesă îi aparține lui Marcel Botezan, unul dintre compozitori. Artista s-a născut în anul 1986, în orașul Mangalia și spune, pe site-ul său oficial, că a cîntat încă din copilărie. Deși cariera sa muzicală a început abia anul trecut, Inna a obținut, deja, o nominalizare la Premiile Eska din Polonia și a cîștigat, anul acesta, patru trofee la Romanian Music Awards, lansînd și o nouă piesă, intitulată „Love”.

Calificativ actual Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00
Numar de voturi 4
Acordati un calificativ acestui articol
Spune parerea ta in legatura cu acest articol
Titlu
Nume
Mesaj
 
 
 

Știri de ultimă oră

INTREBAREA ZILEI
Pentru migrene, obișnuiți să folosiți leacuri tradiționale?
BULETIN DE STIRI
Vreau sa ma abonez la buletinul de stiri zilnic via e-mail
CURS VALUTAR BNR
1 USD = 4,0136 RON
1 EURO = 4,4041 RON
convertor valutar
RECLAME
Telegraf - Imobiliare
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare
Pagina a fost generata in 0.0255 secunde
Powered by
Inchide